REKA LJUBEZNI - PARIZ - 06.03.2019 - ODLIČNA IZBIRA ZA OBISK MESTA !

Cena od: 499,00 EUR

REKA LJUBEZNI

 Skupinski odhodi! (letalo in izleti v ceni!)

 Super uspešnica se vrača, tokrat na ladji MS Boticelli.

TERMIN:  06. MAREC 2019

PROGRAM POTOVANJA:

1. Dan: Ljubljana- Pariz (Francija) vožnja do Benetk in letalski prevoz proti Parizu. Panoramska vožnja po Parizu ter vkrcanje na našo ladjo Boticelli. Na ladji bomo oddali prtljago, nato pa imeli prosto do 18 ure ali pa se lahko pridružite dodetnemi izleti na Eiffelov stop ter Notre Dame (za doplačilo).  Privez čudovitega »hotela na vodi« se nahaja le 10 minut od Eifflovega stolpa (Odvisno od razpoložljivosti priveza Grenelle, se lahko ladja priveže tudi na privezu Bercy, Javel ali Austerlitz. Lokacija za privez bo znana v roku 15 dni pred odhodom.). Na ladji vas bo sprejela hostesa, nato pa se boste nastanili v vaši kabini. Zvečer večerja in kabaret show na ladji. Prenočevanje.

2. Dan: Pariz, slavne zgradbe in legendarne zanimivosti – La Defense, moderni Pariz Po zajtrku na ladji se bomo odpravili na panoramski izlet po Parizu z avtobusom. Spoznavali boste svetovno znane znamenitosti tega veličastnega mesta: Bercy, Nacionalna knjižnica, Bastille, Le Marais, Latinska četrt, St. Germain, muzej Louvre s piramido, Opera Garnier, Trg Vendôme, trg Concorde, Elizejske poljane, slavolok zmage (Arc de Triomphe), Les Invalides, Trocadero… Po kosilu, ki ga boste imeli na ladji, se lahko še sami odpravite raziskovat prestolnico Francije in svetovne umetnosti ali pa se nam pridružite na vodenem izletu v znameniti Versaj. (Za doplačilo).  Dovolj boste imeli časa, da se prepustite zabavi po vašem okusu; lahko obiščete katerega izmed številnih muzejev, nakupujete v slovitih trgovinah ali pa le brezciljno vandrate po tem čudovitem mestu. Pariz ponuja veliko! Tako kulturnih, kot tudi čutnih užitkov. Vrnitev na našo ladjo, kjer nas bo že pričakala odlična večerja, takoj za njo pa plesni večer. Tekom večera bomo odpluli proti moderni, že skorajda futuristični četrti La Defence (odvisno od višine vode). Ob povratku se bomo ustavili in čez noč zasidrali. Prenočevanje.

3. Dan: Pariz in stari Montmartre ter nočno križarjenje po Parizu. Po samopostrežnem zajtrku se bomo odpravili na avtobusni izlet na Montmartre. Bazilika svetega srca (Sacré-Cœur), zgrajena leta 1914 v impresivnem bizantinskem slogu, je postala že zaščitni znak mesta. Stoji sredi mestne vasice na hribu Montmartre, na vrhu katerega se nahaja sloviti trg umetnikov, Place du Tertre. Pesniki, slikarji, kiparji se tu zbirajo že več generacij. Montmartre je tudi ena najvišjih točk mest, ki ponuja prečudovit panoramski razgled tudi do 50 km daleč. Povratek na ladjo in čas za kosilo.

Popoldan boste mesto lahko uživali sami ali pa se nam pridružite nana izletu in ogledu največjega pariškega muzeja Louvre. (za doplačilo).  Zvečer se boste pripravili na gala večerjo na ladji ter nočno plovbo po »mestu luči«. Sedaj, ko boste mesto spoznali s povsem nove perspektive, vam bo zagotovo ostalo še dolgo v prijetnem spominu. Reka Sena ponoči je markantna, njeno obrežje polno luči in »na odru« za njimi čudovito osvetljene slovite zgradbe. Prenočevanje.

4. Dan: Pariz (Francija). Zajtrk na ladji in slovo od številnih novih doživetij preteklih dni. Izkrcanje je predvideno ob 9.00 uri ter prosto za raziskovanje Pariza. Lahko se nam pridružite na izletu in ogledu znamenitega muzeja Orsay (za doplačilo).
V popoldanskih urah prevoz do letališča ter povratek v Ljubljano.


CENA NA OSEBO ODHOD 06.03.:

Kabina z oknom - paluba MAIN: 499 € / FIRST MINUTE DO 20.10.2018
Kabina z oknom - paluba UPPER: 559 €

 Program vključuje: 

• prevoz do letališča
• letalski prevoz do Pariza.
• Križarjenje po programu,
• polni penzion - večerja na prvi dan, drugi in tretji dan polni penzion in zadnji dan zajtrk.
• koktejl dobrodošlice,
• hosteso na krovu,
• vodeni izleti z avtobusom po Parizu (po programu),
• slovensko vodenje,
• kabaret show na ladji,
• pristaniške in ladijske pristojbine,
• organizacija potovanja.
• Brezplačni Wi-fi internet.

Cena ne vključuje: pijače, dodatnih fakultativnih izletov in vsega, kar ni navedeno pri cena vključuje.

Možna doplačila:

- Dodatni fakultativni izleti

- Velika prtljaga do 23 kg na letalu je za doplačilo.  Doplačilo je 60 € na osebo.
   V ceno je vključena torba (Carry on) standardnih dimezij 45cm X 56cm X 25cm, ki jo lahko vzamete na letalo.

Možni dodatni, popoldanski izleti z našim odličnim vodnikom!

Vsi izlet, opisani v zgornjem programu so že v ceni aranžmaja. ker pa je v Parizu za videti še veliko znamenitosti, smo za vas pripravili še dodatne, fakultativne izlete.

PRVI DAN po prihodu:

Po prihodu v Pariz boste imeli prosti čas do vkrcanja, lahko pa se nam pridružite na vodenem izletu največje pariške znamenitosti, EIFFLOVEGA STOLPA, in veličastne stolnice NOTRE-DAME.
V ceno je vključena vstopnina, vodenje in prevoz.

Cena na osebo: 40 €

DRUGI DAN po kosilu:

Ogled palače VERSAILLES, ki je bila rezidenca francoskih kraljev od Ludvika XIV. do Ludvika XVI. Stoji na 11 hektarjih zemljišč blizu kraja Versailles, jugozahodno od Pariza in je obkrožena s 815 hektari vrtov in parkov.
V ceno je vključena vstopnina v dvorec z audio vodnikom (v tujem jeziku), spremljanje in zunanje vodenje (v slovenščini) ter prevoz. Ogled vrtov je proti doplačilu na licu mesta. Cca: 8 € na osebo.

Cena na osebo: 40 €

TRETJI DAN po kosilu:

ogled navečjega pariškega muzeja LOUVRE. Musée du Louvre narodni muzej Francije, najbolj obiskan muzej na svetu in zgodovinski spomenik. Največje znamenitosti muzejske zbirke so Miloška Venera, Mona Liza in Hamurabijev zakonik. Po samostojnem obisku muzeja boste imeli še prosti čas na Elizejskih poljanah.
V ceno je vključena vstopnina, zunanje vodenje in prevoz.

Cena na osebo: 35 €

ČETRTI DAN po izkrcanju:

Obisk znamenitega muzeja ORSAY narodnega muzeja Francije, ki stoji v središču Pariza na levem bregu Sene. Predstavlja francosko umetnost - slike, kipe, pohištvo in fotografije- iz obdobja med leti 1848 in 1914. Znan je predvsem po zbirki impresionističnih del umetnikov, kot so Monet, Manet, Renoir in Cézanne.
V ceno je vključena vstopnina, zunanje vodenje in prevoz.

Cena na osebo: 25 €

*Zunanje vodenje pomeni, da vam bo vodnik vse glavne  informacije podal zunaj, pred muzejem,
saj je znotraj prepovedano turistično vodenje skupin. Vodnik bo prisoten tudi v samem muzeju.

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.