JAMAJKA - NO PROBLEM !

Cena od: 875,00 EUR

Dežela Boba Marleya in rajskih plaž...vabi ... don't worry - go to JAMAICA !

 Jamajka je tretji največji karibski otok in pravi tropski raj za počitnice, saj na njem prevladuje tropsko rastlinstvo, deževni gozdovi pa ponekod segajo prav do obale. Ima značilno vroče tropsko podnebje, zaradi česar je popularna destinacija skozi vse leto.
Vabijo vas bele, dolge, čudovite plaže - veliko sonca ter karibska glasba.

Posebna ponudba 

direktni poleti iz MILANA

september/oktober 2018

ROOMS ON THE BEACH NEGRIL 3* nočitev/zajtrk od 875 €

Merill’s Beach Resort 3* all inc. od 1.075 €/oseba

RIU Club Negril 5* all inc. od 1.125 €/oseba

Grand Bahia Principe Jamaica 5* all inc. od 1.225 €/oseba

Na povpraševanje na voljo še veliko drugih hotelov – cene in hoteli ZA VSE OKUSE !

CENE PAKETOV NA OSEBO  VKLJUČUJEJO:

letalski prevoz v ekonomskem razredu, letališke takse, transfer letališče/hotel in nazaj, namestitev v hotelu, storitve glede na izbrano namestitev, asistenco na letališču in destinaciji, organizacijo potovanja ter DDV

CENE NE VKLJUČUJEJO: zavarovanja rizika odpovedi, zavarovanja s 24 urno asistenco, fakultativnih izletov ter vsega kar ni navedeno pod cena vključuje.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji! Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak. 

OPOMBE - RAZPOLOŽLJIVOST: Cena ponudbe velja na dan izdelave ponudbe (23.08.2018) za rezervacije do 4.9.2018. Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.