DOMINIKANSKA REPUBLIKA 🌴 🌴 🌴 VROČI KARIBI ☀☀☀ vroče LAST MINUTE cene... BAYAHIBE!

Cena od: 790,00 EUR

Bele karibske plaže na jugu. Pod palmo, tik ob kristalno čistem, modrem, toplem morju. Koktejl. Tropsko sadje. Živo pisane barve povsod. Temperamentni in družabni domačini. Plesati merengue.

Ne čakajte, rezervirajte si svoje nepozabne počitnice na DOMINIKANI !

Viva Dominicus Beach **** Bayahibe - ALLINCLUSIVE 7 NOČI

Posebna ponudba - 9 dni /7 noči 

 ODHODi: 
  
25. maj : že od 790
31. maj : že od 990
7., 14., 21.6. že od 1.190€ / 7 noči
 28.6. že od 1.240€ / 7 noči
6., 13., 20., 27.9. : že od 1.120 € 

 
 Na povpraševanje na voljo še veliko drugih hotelov in terminov !

CENE PAKETOV NA OSEBO  VKLJUČUJEJO:  letalski prevoz v ekonomskem razredu, letališke takse, transfer letališče/hotel in nazaj, namestitev v hotelu v dvoposteljne sobe, storitve glede na izbrano namestitev, asistenco na letališču in destinaciji, organizacijo potovanja ter DDV

CENE NE VKLJUČUJEJO: zavarovanja rizika odpovedi, zavarovanja s 24 urno asistenco, fakultativnih izletov ter vsega kar ni navedeno pod cena vključuje.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji ! Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak.

OPOMBE - RAZPOLOŽLJIVOST: Cena ponudbe velja na dan izdelave ponudbe (13.03.2018). Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila.

 

 

 

 

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.