DOMINIKANSKA REPUBLIKA - KARIBSKE PLAŽE VAS PRIČAKUJEJO z vročimi cenami v novembru!

Cena od: 1.369,00 EUR

Bele karibske plaže na jugu. Pod palmo, tik ob kristalno čistem, modrem, toplem morju. Koktejl. Tropsko sadje. Živo pisane barve povsod. Temperamentni in družabni domačini. Plesati merengue.

Ne čakajte, rezervirajte si svoje nepozabne počitnice na DOMINIKANI !

Posebna ponudba

VIVA DOMINICUS BEACH **** Bayahibe   

poleti iz MILANA ob sobotah

 november 2017

18.11.  že za 1.369 €/oseba

Na povpraševanje na voljo še veliko drugih hotelov !

CENE PAKETOV NA OSEBO  VKLJUČUJEJO:

letalski prevoz v ekonomskem razredu, letališke takse, transfer letališče/hotel in nazaj, namestitev v hotelu, storitve glede na izbrano namestitev, asistenco na letališču in destinaciji, organizacijo potovanja ter DDV

CENE NE VKLJUČUJEJO: zavarovanja rizika odpovedi, zavarovanja s 24 urno asistenco, fakultativnih izletov ter vsega kar ni navedeno pod cena vključuje.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji ! 

Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak. 

OPOMBE - RAZPOLOŽLJIVOST: Cena ponudbe velja na dan izdelave ponudbe (20.10.2017). Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.