OTOK MALLORCA - aktivne počitnice na Balearih, 3.9.2019-ZAGOTOVLJENO

Cena od: 535,00 EUR

OTOK MALLORCA - aktivne počitnice na Balearih

ODHOD: 3. september 2019 | 8 dni (7 nočitev) - letalo


1. dan:
Zbor potnikov na letališču Benetke (oz. organiziran transfer iz Slovenije do letališča po želji) ob 11.00 uri. Polet letala družbe Easyjet ob 13.05 proti Balearom. Po pristanku ob 15.10 na letališču Palma na otoku MALLORCA, sledi še organiziran transfer do hotela REINA DEL MAR*** v bližnjem obmorskem letovišču EL ARENAL. Nastanitev v hotelu, čas za osvežitev, prvo kopanje, spoznavanje okolice. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku prosto dopoldne za kopanje. Sledi popoldanski ogled (prevoz z linijskim avtobusom) otoške prestolnice PALME: mestno središče z znamenito katedralo, La Almudaino, mestno hišo, pokrito tržnico ... Še nekaj prostega v centru mesta, organizirana vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu in na plaži za kopanje in druga aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po severnem in zahodnem delu otoku (vasico Inca, ribiška vas Porto Pollensa, slikoviti polotok Formentor s svetilnikom, mestece Soller, ki se nahaja med plantažami pomaranč, limon, oljčnih nasadov, kraj Valldemosa, kjer je živel tudi skladatelj Chopin ...). Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan:  Zajtrk. Prost dan za kopanje oz. aktivnosti po lastni izbiri. Večerja v hotelu.

5. dan: Po zajtrku možnost organiziranega izleta na vzhodni del otoka do mesteca Porto Cristo za ogled znamenite Zmajeve jame in obisk tovarne biserov v kraju Manacor). Večerja v hotelu.

6.–7. dan: Polpenzioni v hotelu. Prosto v letoviškem kraju za kopanje, različne športne aktivnosti, samostojno odkrivanje otoka, odhod v mesto Palmo z lokalnim avtobusom ... Po želji bodo organizirani še kakšni dodatni izleti (vožnja z ladjico, obisk katerega izmed zabavičnih parkov, itd.)

8. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v letoviškem kraju. Zgodnji popoldanski transfer na letališče in polet letala družbe Easyjet iz Palme ob 15.50 proti Benetkam, kjer bo pristanek predvidoma ob 17.50 uri. Zaključek potovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo).


Hotel REINA DEL MAR*** je le 300m oddaljen od plaže v letovišču El Arenal na južni obali otoka Mallorca. Hotel ima 180 sob v 9 nadstropjih. Sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-tv, telefonom, wifi-jem, kopalnico, balkonom ...  V hotelu je restavracija (samopostrežna zajtrk in večerja), bar, zunanji bazen z ležalniki in senčniki (omejeno število), .... Do centra letoviškega mesteca je cca 300m, do mesta Palma je cca 15 km, do tja je tudi redna povezava z lokalnim avtobusom. 

CENA: 535 EUR pri najmanj 40 potnikih

             565 EUR pri najmanj 30 potnikih
CENA VKLJUČUJE: letalski polet z nizkocenovno letalsko družbo Easyjet na relaciji Benetke–Palma de Mallorca–Benetke, vključene vse letališke takse in 1 kos ročne prtljage v dimenzijah 56 x 45 x 25 cm, 7 x polpenzion v hotelu Reina del Mar*** v sobah 1/2 TWC, transferje od letališča do hotela in nazaj na Mallorci, organiziran ogled mesta Palma (koriščenje javnega prevoza), slovensko vodenje in organizacijo.

POPUSTI:
- otrok do 11. leta (z dvema odraslima) = 25%
- otrok do 11. leta (z enim odraslim) = 10%
- tretja odrasla oseba v sobi = 10%

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 145 EUR (število enoposteljnih sob je omejeno),
- za 1 kos velike prtljage do 23 kg = cca 50 EUR (trenutna cena, ki se lahko spremeni)
- za prevoz iz Maribora, Celja, Ljubljane do letališča Benetke in nazaj = 45 EUR/osebo,
- za različne izlete po otoku in obisk zabaviščnih parkov (cene naknadno).

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.