Španija Ole, 25. okt., 27. okt. - Zagotovljeno!

Cena od: 309,00 EUR
Program
1. DAN
SLOVENIJA - ITALIJA - FRANCIJA
Nočna vožnja

Zbor potnikov v popoldanskih urah in vožnja z vmesnimi postanki čez Italijo, Azurno obalo in Provanso proti Španiji.

2. DAN
FIGUERES - COSTA BRAVA
zajtrk, večerja, nočitev

V dopoldanskih urah prihod v Španijo. Postanek v Figueresu, rojstnem mestu Salvadorja Dalija, enega največjih in najbolj ekscentričnih umetnikov 20. stoletja. Po želji ogled njegovega nenavadnega muzeja ter vožnja do letoviškega središča na obali Costa Brava - divji, strmi in skalnati obali, ki se vleče od Francije proti Barceloni, ter ustvarja slikovite in skrite zalive. Nastanitev ter prosto popoldne za sprostitev in raziskovanje letoviškega središča.

3. DAN
IZLET V BARCELONO
zajtrk,večerja, nočitev

Izlet v prestolnico Katalonije, v Barcelono. Z avtobusom se bomo zapeljali mimo glavnih znamenitosti. Ustavili se bomo pri simbolu mesta, znameniti cerkvi Sagrada Familia (zunanji ogled), ki jo gradijo že več kot 100 let, nadaljevali po aveniji Diagonal mimo zanimivih hiš znanega arhitekta Gaudija do največjega evropskega stadiona Camp Nou (po želji notranji ogled). Nato se bomo zapeljali na grič Montjuich, kjer stojijo objekti z olimpijskih iger 1992, končali pa v centru. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Zvečer povratek na Costa Bravo.

4. DAN
POČITNICE NA COSTA BRAVI (MONTSERRAT, MARINELAND)
Zajtrk, kosilo, večerja

Dan namenjen kopanju, sprehodom in druženju. Predlagamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, v idilični naravi. Obiskali bomo benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo peneče katalonsko vino, Cava. Dan lahko preživite bolj ležerno in se odločite za obisk vodnega parka Marineland, v večernih urah pa si ogledate predstavo viteških iger ali predstavo tradicionalnega fl amenka.

5. DAN
COSTA BRAVA - MONAKO - ITALIJA
Zajtrk

Prosto dopoldne in slovo od Costa Brave ter vožnja skozi Francijo proti domu. Krajši ogled oziroma nočni sprehod skozi eno najmanjših državic na svet, kneževino Monako, ki je dom številnih bogatašev in gosti eno najbolj priljubljenih dirk Formule 1. Ogled mondenega Monte Carla s številnimi luksuznimi hoteli, restavracijami, klubi … Sprehod do znamenitega Casina. Nočna vožnja proti Sloveniji.

6. DAN
ITALIJA - SLOVENIJA
Nočna vožnja

Prihod v Slovenijo predvidoma v jutranjih oz. dopoldanskih urah.

CENA PO OSEBI OD: 309€

 ZA VEČ INFO, O DATUMIH ODHODOV IN TUDI O DOPLAČILI PA NAS KONTAKTIRAJTE!

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.