NOVO-NOVO - VABLJENI NA TOPLO AFRIŠKO SONCE ... SENEGAL LET IZ BENETK TOP PONUDBE - januar 2019

Cena od: 1.315,00 EUR

SENEGAL

VABLJENI NA TOPLO AFRIŠKO SONCE

  Posebna ponudba TOP POČITNICE

 leti iz BENETK / vsak dan

ODHODI januar, februar 2019

HOTEL ROYAL BAOBAB

Hotel Royal Baobab se nahaja na eni strani neposredno ob dolgi peščeni plaži na drugi strani pa na bregu čudovite in lagune “La Somone”. V bližini se nahaja tradicionalna vasica, čigar prebivalci se ukvarjajo z ribištvom, kmetijstvom in izelavo originalnih etničnih izdelkov.

7 noči ALL INCLUSIVE

 od 1.315 €/oseba

CENE PAKETOV NA OSEBO  VKLJUČUJEJO:

letalski prevoz v ekonomskem razredu, letališke takse, transfer letališče/hotel/letališče, namestitev v hotelu 7 noči,  ALL INCLUSIVE, asistenco na letališču in destinaciji, organizacijo potovanja ter DDV

MOŽNA DOPLAČILA: prevoz do letališča v Benetkah že od 9 € na osebo na smer ALI ugodno parkiranje na letališču, zavarovanje rizika odpovedi, zavarovanje s 24 urno asistenco, fakultativni izleti ter vse kar ni navedeno pod cena vključuje.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji ! 

Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak. 

Razpoložljivost:
Ponudba velja na dan 06.12.2018 in se lahko do dneva potrditve spremeni, zato svetujemo, da z morebitno rezervacijo pohitite. Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.