FIERACAVALLI SEJEM KONJ in KONJENIŠKE OPREME v VERONI, 28. oktober, 2017

Cena od: 28,00 EUR

Odhod: 28. oktober, 2017

Program izleta:

Odhod avtobusa iz Ljubljane, Ajdovščine in Vrtojbe v zgodnjih jutranjih urah (ali iz kraja po dogovoru). Vožnja po avtocesti v Italijo proti Veroni, mimo Benetk in Padove z vmesnim postankom za jutranjo kavo. Prihod na sejmišče predviden okrog 9.00 ure, prosti čas za samostojne oglede, sprehode, nakupe. Sejem konj 'Fieracavalli' svojo tradicijo uspešno nadaljuje vse od leta 1898. Več kot 700 razstavljavcev nam ponuja na ogled razne pasme konj, konjeniško opremo, novosti na področju dresure, nege in jahanja. Poleg razstave se na sejmišču odvijajo različna tekmovanja v preskakovanju ovir, predstave dresurnih konj, 'Westernshow' in številni drugi dogodki. Ob dogovorjeni uri (med 18.30-19.00 uro) se bomo zbrali in odpravili proti domu z vmesnim postankom. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.


CENA:

·        28 EUR  odhod iz AJDOVŠČINE, VRTOJBE

·        32 EUR  odhod iz LJUBLJANE

·        34 EUR  odhod iz ZAGORJA IN CELJA

·        36 EUR  odhod iz MARIBORA

Najmanjše število potnikov: 45

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedeni relaciji s turističnim avtobusom, vstopnico za ogled sejma, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo ogleda sejma.

 

POMEMBNO OBVESTILO

 

Za pridobitev vstopnic potrebujemo NASLEDNJE PODATKE:

- IME IN PRIIMEK POTNIKA

- NASLOV (Ulica, hišna številka in kraj)

- ELEKTRONSKI NASLOV (pogoj za pridobitev vstopnice)

Prijave so možne do 20.10.2017, pozneje si je potrebno vstopnico zagotoviti na blagajni sejmišča.

 

POHITITE, IN SI ZAGOTOVITE PROSTA MESTA ŠE DANES!

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.