VICENZA - SEJEM ZA LJUBITELJE ROČNIH DEL 23.3.2019 ZAG. ODHOD

Cena od: 51,00 EUR

SEJEM ZA LJUBITELJE ROČNIH DEL

1 dan

sobota, 23.03.2019 - ZAGOTOVLJEN ODHOD

CENA: od 51 € na osebo/odhod iz LJ pri udeležbi najmanj 45 potnikov

           od 53 € na osebo/ odhod iz MB/SB/CE pri udeležbi najmanj 45 potnikov

CENA VKLJUČUJE:  avtobusni prevoz, vstopnino za sejem Abilmente, zunanje oglede  po programu, turistično spremstvo in organizacijo izleta.

URE ODHODOV:

Maribor – AP TPC City ob 04.00 uri
Slovenska Bistrica – Spar ob 04.20 uri
Celje – Dvorana Zlatorog ob 04.50 uri
Ljubljana – parkirišče Dolgi Most ob 06.00 uri

VRTOJBA – bencinski servis Petrol 07.30 uri

 

PROGRAM IZLETA:

Peljali se bomo po avtocesti proti Italiji, mimo Benetk in Padove. Dopoldanski prihod v Vicenzo, kjer obiščemo sejem Abilmente. Sejem je posvečen ročnemu delu in ustvarjanju. Dogodek bo navdušil vse; ljubitelje kvačkanja, vezenja,  šivanja ter na splošno ustvarjanja »z lastnimi rokami«.

Predstavljene bodo različne nove tehnike, ročna dela, najnovejši trendi na tem področju. Obenem pa bodo razstavljena tudi ročna dela.  V popoldanskem času si bomo ogledali arhitekturne dosežke Andrea Palladia. Mesto je na nek način razstava njegovih kiparskih in arhitekturnih dosežkov. Sprehodili se bomo po slikovitem mestnem jedru in si ogledali številne renesančne stavbe, ki so skoraj vse dela arhitekta Andrea Palladia Videli bomo mestni muzej Palazzo Chiericati, prvo pokrito gledališče Teatro Olimpico ter baziliko, ki stoji na Piazza del Signori. Pozno popoldne se bomo polnih lepih vtisov vračali proti Sloveniji. V izhodiščne kraje bomo prispeli v večernih urah.

ZA PRESTOP MEJE JE OBVEZEN VELJAVEN POTNI LIST ALI OSEBNA IZKAZNICA!

PROGRAM IZLETA VELJA KOT KONČNO OBVESTILO!

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.