NOVOLETNA SARDINIJA (mini križarjenje)- 4 DNI:30. december 2018 -ZAGOTOVLJENO!

Cena od: 499,00 EUR

NOVOLETNA SARDINIJA (mini križarjenje)

ODHOD: 30. december 2018 | 4 dni | avtobus, ladja


1. dan: nedelja, 30.12.2018:
Odhod iz Maribora predvidoma ob 6. uri. Vožnja preko Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Prestop meje na Fernetičih in vožnja po Italiji mimo Benetk, Padove in Bologne z vmesnimi postanki. Potovanje mimo Firenc in postanek za sprostitveni popoldanski ogled v zdraviliškem mestecu MONTECATINI TERME. Pozen  prihod v pristanišče LIVORNO in vkrcanje na moderno ladjo – trajekt MEGA EXPRESS 2. Nastanitev v kabinah, večerja v samopostrežni restavraciji in večerna zabava z živo plesno glasbo. Nočitev na ladji in plovba proti Sardiniji.

2. dan: ponedeljek, 31.12.2018: Zajtrk na ladji in pristanek v pristanišču GOLFO ARANCHI na otoku SARDINIJA. Izkrcanje in avtobusna vožnja preko notranjosti severnega dela otoka proti zahodni obali. Postanek v CASTELSARDU, slikovitem obzidanem mestecu z impozantno lego nad morjem. Sledi opoldanski prihod v turistično mesto ALGHERO, ki kaže vpliv katalonsko-aragonske arhitekture. Sprehod po slikovitih mestnih uličicah v obzidanem starem jedru  ter prosto za kosilo. Popoldanska vrnitev preko mesta Olbia v naše pristanišče in vrnitev na ladjo, ki bo ta večer zasidrana v pristanišču. Priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 20.30 zbor v osrednji restavraciji na ladji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE ob plesni glasbi ladijskega ansambla. Skupaj bomo nazdravili novemu letu 2019 in se zabavali do zgodnjih ur. 

3. dan: torek, 1.1.2019: Po poznem zajtrku sledi avtobusni izlet po severovzhodnem delu otoka. Vožnja ob znameniti otoški plaži COSTA SMERALDA (smaragdna obala) in občudovanje letoviških krajev z zanimivo arhitekturo, kot sta Porto Cervo in Baia Sardinia (krajši postanki). Prihod v pristaniško mesto ST. TERESA DI GALLURA, ki je najbližje otoku Korzika. Krajši postanek za ogled in čas za pozno kosilo. Še vožnja na polotok CAPO TESTA, ki z atraktivnimi granitnimi formacijami sodi med večjo naravno znamenitost tega območja. Vrnitev na ladjo, večerja v samopostrežni restavraciji, nato zabava in ples. Nočna plovba proti celini.

4. dan: sreda, 2.1.2019: Zajtrk na ladji in pristanek v pristanišču Livorno. Izkrcanje in krajša vožnja do mesta PISA. Sprehod na trg Miracoli s katedralo, krstilnico in znamenitim poševnim stolpom. Sledi potovanje po avtocesti mimo Firenc, Bologne in Padove proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

MEGA EXPRESS 2 je moderna ladja–trajekt, dolga  176 m, sprejme preko 1700 potnikov. Tem so na voljo bar, kafeterija, samopostrežna restavracija, osrednja restavracija, trgovina, igralnica za otroke, prostor z video-igricami, recepcija … Nastanitev je možna v notranjih kabinah (tip Holiday) in zunanjih kabinah (tip Cruise). Velikost kabin je cca. 12 m2. Vse kabine so opremljene s tušem in straniščem. 3. in 4. ležišče sta nad osnovnima ležiščema.

 

CENA: 499 EUR pri najmanj 45 potnikih 

          539 EUR pri najmanj 35 potnikih

 POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE:

- 10% POPUST ob rezervaciji in celotnem gotovinskem plačilu do 15.10.2018 ali

- 5% POPUST ob gotovinskem plačilu 30% akontacije ob rezervaciji do 15.10.2018.

CENA VKLJUČUJE: 3 nočitve v notranjih kabinah 1/2 TWC Holiday na ladji, 3 zajtrke in 2 večerji v samopostrežni restavraciji, silvestrsko gala večerjo na ladji (vključeno 1/2 l vina na osebo in kozarec polnočne penine), živo glasbo in animacijo na ladji vse tri večere, plovba na relaciji Livorno–Golfo Aranchi–Livorno, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za zunanjo kabino 1/2 = 45 EUR/osebo, za notranjo kabino 1/1 = 150 EUR/osebo, za zunanjo kabino 1/1 = 195 EUR/osebo, 3. oz. 4. odrasla oseba v kabini plača fiksno ceno 445 EUR/osebo, za vse tipe kabin, - otroci do 14. leta (če so 3. oziroma 4. oseba v kabini) plačajo fiksno ceno v višini 395 EUR, ne glede na izbran tip kabine.

Tudi avtobus se vkrca na ladjo; izleti po Sardiniji se tako izvajajo z našim prevozom. 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.