VERONA IN SAFARI PARK - ODHOD: 31.8. in 26.10.2019

Cena od: 52,00 EUR

PROGRAM POTOVANJA: Parco natura vivaParco natura vivaParco natura viva

Odhod avtobusa ob cca. 06,30 uri z zbirališča po dogovoru.

Vožnja v Italijo mimo Benetk do Verone z vmesnimi postanki med potjo za osvežitev. Nekaj kilometrov pred Gardskim jezerom se bomo ustavili v mogočnem živalskem parku PARCO NATURA VIVA, ki je sestavljen iz treh vsebinskih / živalskih delov. Prvi del predstavlja 'ANIMALZOO', to je 'klasični' živalski vrt, kjer bomo lahko videli okrog 200 živalskih vrst z vseh celin. Drugi sklop parka predstavlja svet dinozavrov (makete v naravni velikosti), kjer nas bo Muzej dinozavrov vrnil nazaj v zgodovino; poleg njih pa se v terariju in akvariju predstavljajo še številni plazilci in tropske ribe. Vsekakor pa je najbolj zanimiv tretji del - to je SAFARI. Z avtobusom se bomo zapeljali skozi 'savano' in se 'iz oči v oči' srečali z levi, opicami, žirafami..., ki se prosto gibajo po parku.

V parku PARCO NATURA VIVA se bomo srečali s številnim čudovitim živalskim svetom, v nadaljevanju dneva pa bomo lahko občudovali mesto VERONA. Je eno najbolj ljubkih in umetniško najbolj vabljivih severnoitalijanskih mest. Slikovito središče je postavljeno ob hitro tekočo reko Adižo, posejano je z rimskimi in srednjeveškimi ostanki in pravim labirintom starih ulic. In skoraj vsak košček mesta je še vedno tako romantičen, kot je bil v času, ko si je Shakespeare izbral Verono za prizorišče zgodbe o Romeu in Juliji. Skoraj vsak košček mesta je še vedno tako romantičen, kot je bil v času, ko si je Shakespeare izbral Verono za prizorišče zgodbe o Romeu in Juliji. Med sprehodom po mestu bomo videli Areno - amfiteater iz 1.stol., najelegantnejšo ulico Vio Mazzini, najimenitnejši trg Piazza delle Erbe, meščanske hiše in številne cerkve. Več kot dovolj ogledov za vse popoldne, imeli boste nekaj časa tudi za »predah« za kavico in samostojne oglede. 

Po ogledih vožnja proti domu, z vmesnimi postanki za osvežitev. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah. 

*** Dokončni razpored ogledov bo določen na mestu samem, tako da bo program kar najbolje usklajen z vremenskimi razmerami in urniki za oglede. Vendar pa zaradi tega ne bo okrnjena prvotna zamisel programa !***

CENA po osebi:  52,00 €   /min. 45 udelež./              62,00 €   /min. 35 udelež./   

CENA VKLJUČUJE: prevoz z visokoturističnim avtobusom na relaciji po programu; cestnine in ostale pristojbine; vstopno takso za Verono, vstopnino v SAFARI PARK NATURA VIVA, zunanje oglede po programu brez vstopnin; osnovno nezgodno zavarovanje; stroške organizacije in priprave izleta ter DDV in kvalitetno vodenje.

POPUSTI: otroci 2 let 13€, otroci 3-12 let 6 €.

DOPLAČILA PO ŽELJI: riziko odpovedi ob rezervaciji, ter vse kar ni navedeno pod cena vključuje.

****Program izleta velja kot končno obvestilo.**** 

S klikom na link se vam prikaže zemljevid parka- http://www.parconaturaviva.it/mappaparco.php

OPOZORILO: najmanjše število potnikov potrebnih za izvedbo izleta je 35 oseb.

V primeru manjšega števila udeležencev si pridržujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.