POČITNICE NA SICILIJI, ODHODA: 18. in 26. julij 2019 - ZAG, zadnja mesta in LM CENA

Cena od: 499,00 EUR

POČITNICE NA SICILIJI - LETOJANNI

ODHODA: 18. in 26. julij 2019 | 9 dni (7 nočitev) | avtobus - letalo, letalo, avtobus

Skupinska odhoda v času poletnega kluba:

Program A (avtobus - letalo), odhod 18.7.2019

Program B (letalo - avtobus), odhod 26.7.2019

 

NOVO: 26. julij | 8 dni (7 nočitev)

letalo-letalo

AKCIJSKA CENA= 699 €/osebo

PONUDBA VKLJUČUJE:
*povratni letalski prevoz (Benetke-Catania-Benetke),
*vožnja s turističnim avtobusom po programu,
*vse transferje po programu,
*7 x polpenzion v hotelu Antares 4*,
*ogled stare Taormine, eno najlepših turističnih središč na Siciliji
*vzpon na pobočje vulkana Etna do višine 1.900 metrov,
*slovenski spremljevalec...

 

  

PROGRAM A: 18.–26.7.2019 (avtobus-letalo)

1. dan: Odhod avtobusa in pobiranje potnikov preko Celja, Ljubljane in Postojne ter vožnja proti Italiji. Nočna vožnja mimo Bologne in Firenc.

2. dan: Potovanje mimo Rima do NEAPLJA in v jutranjih urah krajši ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. ... Nadaljevanje južno mimo Salerna, pokrajine Basilicata in Kalabrija. Opoldanski prihod do Mesinske ožine. Kratka plovba s trajektom in pristanek v MESSINI na otoku SICILIJA. Sledi nastanitev v letoviškem mestecu LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

3.–8. dan: Prosti dnevi za kopanje, udeležbo na različnih izletih po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanja na osnovi ponudbe polpenzionov.

9. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Proti večeru sledi avtobusni transfer na letališče Catania. Polet v kasnejših večernih urah (predvidoma ob 22.05) z letalsko družbo Easyjet na letališče Marco Polo v Benetkah, kjer bo letalo pristalo ob 23.55. Sledi organiziran prevoz v Slovenijo do Postojne, Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora, kamor bo prihod v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

PROGRAM B: 26.7.–3.8.2019 (letalo -avtobus)

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora poznih večernih oz. nočnih urah (v noči iz 25./26.7.2019). Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in Postojni in transfer v Italijo do letališča Marco Polo Benetke. Polet z družbo Easyjet predvidoma ob 6.15 proti letališču Catania na SICILIJI. Po pristanku ob 8.00 sledi dopoldanski panoramski ogled mesta CATANIA, postanek na tržnici in nekaj prostega. Nato transfer do letoviškega mesteca LETOJANNI nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev in prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, izlete po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanje na osnovi ponudbe polpenzionov.

8. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski odhod iz hotela. Vožnja s trajektom iz MESSINE nazaj na celino. Vračanje po italijanskem škornju proti domu preko pokrajin Kalabrije in Basilicate, nato vožnja mimo Neapeljskega zaliva do NEAPLJA in krajši večerni ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. ... Nadaljevanje mimo Rima proti domu.

9. dan: Vožnja mimo Firenc, Benetk do mejnega prehoda Fernetiči. Prihod v Slovenijo v dopoldanskem času ter razlaganje potnikov v Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici in Mariboru.

HOTEL ALBATROS*** leži tik ob morju v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad), telefonom, televizorjem in večina z balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje – izbor menujev), ameriški bar ter piano bar (glasba ob večerih). Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na lastni peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 10 m. V hotelu Albatros je možno bivanje tudi v ostalih terminih. Za cene individualnih odhodov povprašajte v naših poslovalnicah.

CENA za odhod 18.7.2019: 599 € pri najmanj 40 potnikih

18.7.- zadnja 4 mesta po LM ceni: 499 €!!!

 

CENA za odhod 26.7.2019: 629 € pri najmanj 40 potnikih

26.7. - last minute akcija 629 EUR = 595 EUR

 

CENE VKLJUČUJEJO: 7 x polpenzion v sobah ½ TWC v hotelu Albatros*** v Letojanniju, turistično takso, ogled stare Taormine, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, slovenskega predstavnika- vodnika ves čas letovanja in celotno organizacijo, letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo Easyjet v eno smer (kot v opisu programov) na relaciji Benetke–Catania (oz. obratno) vključno z vsemi let. taksami in vključno z 1 kosom ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kosom velike prtljage do 23kg/sobo, vse prevoze po posameznem programu s klimatiziranim avtobusom vključno z organiziranimi transferji iz Slovenije (Ljubljane in Postojne) do letališče Benetke in transferji iz Letojannija do letališča Catania (oz. obratno), stroške trajekta čez mesinsko ožino na Sicilijo in krajši panoramski ogled Neaplja na poti.

 KLUB SICILIJA VKLJUČUJE ŠE:

- vodnika oz. predstavnika turistične agencije ves čas bivanja v hotelu,

- krajši izlet v staro TAORMINO, eno najlepših turističnih središč na Siciliji,

- vzpon na pobočje vulkana ETNA do višine 1.900 m.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 145 EUR,
- za dodaten velik kos prtljage za oddajo na letalu do 15 kg = 30 EUR
- za dodaten velik kos prtljage za oddajo na letalu do 23 kg = 35 EUR.    

POPUSTI: za otroke do 12 let (z 2 odraslima) = 25%, tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10%.

MOŽNI DODATNI IZLETI z doplačilom (z našim avtobusom in s slovenskim vodenjem):
- poldnevni izlet v starogrško Syracuso,
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
- celodnevni izlet v Palermo in Cefalu.

Za izvedbo izletov je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in cene v agenciji.

POMEMBNO: na letalskem poletu je vključen 1 kos ročne prtljage/osebo v dimenzijah 56 x 45 x 25 cm (skladno z aktualnimi pogoji letalskega prevoznika) + dodatno 1 kos velike prtljage do 23 kg/za vsako rezervirano sobo v hotelu (ne glede na število oseb v sobi, je vedno vključen 1 kos velike prtljage na sobo). 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.