FIRENCE IN MONTECATINI - 26.10.2019, sk. zagotovljeno

Cena od: 132,00 EUR

FIRENCE IN MONTECATINI

ODHOD: 26. oktober 2019 | 2 dni | avtobus

1. dan: Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane. Potovanje na relaciji Benetke–Padova–Bologna. Opoldne prihod v toskansko prestolnico FIRENCE. Vožnja do terminala in ogled mesta peš: cerkev oznanjenja, katedrala, krstilnica, Dantejeva hiša, trg Vecchio, pokriti most Vecchio, palača Pitti ... Sledi prosti čas v središču Firenc za individualne oglede. Za konec vožnja z avtobusom do trga Michelangelo z razgledom na mesto. Večerna nastanitev v hotelu v zdraviliškem mestu MONTECATINI TERME. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku krajši panoramski ogled mesta in sprehod po mestnem jedru. Čas za obisk lokalnih trgovinic. Sledi avtobusni vzpon v MONTECATINI ALTO (možnost vožnje s poševno vzpenjačo, doplačilo). Sprehod po slikovitem starem mestecu, od koder se nudi čudovit razgled na okolico. Popoldanska vrnitev mimo Firenc in Bologne. Na poti še postanek za krajši ogled mesta FERRARA (staro jedro s katedralo in palačo d'Este). Vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.

CENA: 132 EUR pri najmanj 30 potnikih 

           144 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede po programu, prevoz s tur. avtobusom, vstopno avtobusno takso za Firence, cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 20 EUR, po želji za muzeje oz. za poševno vzpenjačo.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% na dodatnem ležišču (z dvema odraslima osebama).

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.