OBVESTILO GLEDE KORONA VIRUSA

Cena od: 0,00 EUR

Na TA GEA pozorno spremlja situacijo vezano na širitev novega koronavirusa (Covid-19).

Omenjeni virus močno vpliva na potovanja in počitniške načrte povsod po svetu. Zdravje, dobro počutje in varnost naših potnikov in našega osebja ostajajo najpomembnejše vodilo turistične agencije GEA.

Kot podjetje s skoraj 32 leti izkušenj smo bili v zadnjih desetletjih soočeni s številnimi preizkušnjami in izzivi, od 11. septembra, cunamija v Indoneziji, izbruha vulkana na Islandiji do egiptovske revolucije ter stečaja našega letalskega prevoznika. Te izkušnje so nas naučile, da se pri svojem delu zanašamo na zanesljive in preverjene vire informacij.

Naše odločitve so sprejete in usklajene z usmeritvami Ministrstva za zunanje zadeve (MZZ), Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Ob tem smo ves čas v tesnem stiku s predstavniki naših podjetij in predstavništev v tujini, z našimi predstavniki na destinacijah ter z lokalnimi oblastmi.

Še enkrat poudarjamo, da pred vsakim potovanjem vestno preverimo pri slovenskih in tujih uradnih organih, kakšno je stanje. V stalnem stiku smo z našimi predstavniki in agenti v tujini, ki na kraju samem najlažje in najboljše lahko ocenijo realnost.

Vezano na zgornja pojasnila želimo poudariti še naslednje:

1. Vsa potovanja in počitnice so in bodo organizirana tako, da so naši potniki varni.

2. Če bi se kjerkoli pojavile ovire, ki bi ogrozile naše goste, ki bi močno otežile ali onemogočile izvedbo programa, smo mi tisti, ki bomo zagotovo prvi odpovedali takšno potovanje. Enako pa tudi kot boljše in realno obveščeni, ne bomo odpovedovali programov, brez tehtnega in realnega razloga.

Verjamemo, da se bodo razmere v bližnji prihodnosti umirile. Do takrat pa ste vabljeni, da se s svojimi vprašanji, prihodnjimi potovalnimi načrti in željami obrnete na našo turistično agencijo, na elektronski naslov info@gea-ta.si, kjer vam bodo z veseljem svetovali ter vas ustrezno usmerili.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.