POČITNICE na SEJŠELIH ODHOD-i: 28. oktober 2017 - ZELO UGODNO in ZAGOTOVLJENO!

Cena od: 1.590,00 EUR

POČITNICE na SEJŠELIH

ODHOD: 31. oktober 2017 |8 dni | letalo

 

1. dan: Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ob 07.30. Po želji organiziran transfer iz Maribora, Slovenske Bistrice in Celja. Polet iz Ljubljane ob 09.30 in pristanek v Istanbulu predvidoma ob 13.40 po lokalnem času. Sledi nastanitev v hotelu in počitek (po želji organiziran ogled starega jedra Istanbula z našim vodnikom). Pozen večerni transfer nazaj na letališče.

2. dan: Nadaljevalni polet ob 01.50 proti Sejšelom. Pristanek na osrednjem otoku MAHE ob 11.05. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk. Prosti dan za zadnje kopanje. Večerni transfer na letališče. Polet letala proti Evropi ob 22.55.

8. dan: Pristanek v Istanbulu ob  06.20. Nadaljevalni polet ob 08.15 ter pristanek na letališču Ljubljana ob 08.35 po lokalnem času. Po želji še organiziran transfer do Celja oz. Maribora.

 

CENA:

1.590 EUR pri najmanj 20 potnikih, 

1.690 EUR pri najmanj 15 potnikih.

 

CENA VKLJUČUJE: polet Ljubljana-Istanbul−Sejšeli−Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 1 x krajša nočitev v hotelu v Istanbulu, 5 x nočitev v zajtrkom v sobah 1/2 TWC, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.

 

MOŽNA DOPLAČILA: - za sobo 1/1 = 290 EUR,

- za polpenzion = 150 EUR/osebo (5 večerij),

- za celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 85 EUR/osebo,

- za celodnevni kombiniran izlet s hitro ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = cca. 210 EUR,

- za namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy***** (namesto v hotelu Coral Strand) = 330 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 190 EUR),

- transfer iz Maribora, slovenske Bistrice ali Celja 30 EUR.

- za cca 3-4 urni ogled Istanbula z našim vodnikom se na licu mesta doplača samo strošek za koriščenje prevoza iz hotela do mesta in nazaj (strošek verjetno med 10–20 EUR/osebo).

 

POPUSTI (ob razpoložljivosti ustreznega tipa sob): za otroka do 12. leta v sobi skupaj z dvema odraslima (1 ali 2 otroka) = -25%, za otroka od 12. do 15. leta v sobi z dvema odraslima = -10%,

- za tretjo odraslo osebo v sobi = -5%.

 

OPOMBE: Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

 

Hotel CORAL STRAND**** leži na najboljši lokaciji ob beli peščeni plaži v zalivu Beau Vallon na severnem delu otoka, cca. 30 minut vožnje od letališča. Sobe so klimatizirane, z LCD televizorji, s telefonom, sefom in z balkonom. V hotelu je več restavracij (mednarodna, indijska in azijska kulinarika), coctail bar, trgovina s spominki, zunanji bazen. Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...). Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd. V bližini hotela je več restavracij in manjših trgovin.

Pridržujemo si pravico do zamenjave hotela v primeru zasedenosti z drugim enake ali višje kakovosti v bližini.

 

 

 

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.