PREDBOŽIČNI DUNAJ- 3 DNI: 21.12.2018 - ZAGOTOVLJEN ODHOD 🎄🎄🎄

Cena od: 139,00 EUR

 

ZAGOTOVLJEN ODHOD:  21.12.2018

1. dan: (NOVA GORICA) / LJUBLJANA–DUNAJ

Odhod avtobusa z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani ob 7.00 uri. Možni vstopi v Celju in Mariboru. Vožnja mimo Šentilja in Gradca z vmesnimi postanki do Dunaja. Krožni avtobusni ogled po dunajskem ringu, okoli katerega se nizajo mogočne zgradbe, med drugimi državna opera, umetnostnozgodovinski in naravoslovni muzej, parlament, mestna hiša, dvorno gledališče, borza … Sprehod po starem mestnem središču do cerkve Sv. Štefana. Po ogledih nekaj prostega časa za sprehode po mnogih božičnih sejmih po mestu ali pa nakupe na sloviti Koroški cesti. Zgodaj popoldne se boste zapeljali do hotela. Nastanitev in možnost (doplačilo) večerje v enem izmed značilnih dunajskih gostišč. Po večerji vrnitev v hotel in prenočevanje.

2. dan: DUNAJ    / zajtrk

Po zajtrku vožnja do središča mesta in prosto za božične nakupe ali individualne oglede katere izmed številnih galerij ali muzejev. Popoldne nadaljevanje ogleda mesta s cesarskimi grobnicami in nadaljevanje po Koroški cesti do cerkve sv. Štefana z ogledom. Prevoz do hotela in kratek čas za počitek. Zvečer prevoz (doplačilo) do ene od številnih dunajskih palač, kjer vam bodo ob poslušanju del W. A. Mozarta in J. Straussa ponudili kozarec šampanjca. Ostanete pa lahko tudi v središču mesta, se prepustite vonju kuhanega vina in uživate v večernem sprehodu po praznično okrašenem mestu. Prenočevanje.

3. dan: DUNAJ–LJUBLJANA / (NOVA GORICA)    / zajtrk

Po zajtrku se boste zapeljali do Donavskega stolpa in se lahko tudi vzpeli na 252 m visok Donauturm (doplačilo), od koder je s ploščadi na 150 m prekrasen razgled na celotno mesto. Oglede boste nadaljevali do centra Uno, dvorca Belvedere in kompleksa stavb vsestranskega in nenavadnega dunajskega arhitekta Hundertwasserja. Popoldan vožnja do letne rezidence Habsburžanov, sprehod po parku in vrtovih z veličastno Glorietto ter ogled notranjosti baročnega dvorca Schönbrunn z baročnimi dvoranami avstrijskih cesarjev in cesaric. Nadaljujemo v prazničnem duhu med veselimi božičnimi stojnicami pred dvorcem. Vožnja proti Sloveniji, s prihodom v Ljubljano pozno zvečer.

*** Dokončni razpored ogledov bo določen na mestu samem, tako da bo program kar najbolje usklajen z vremenskimi razmerami in urniki za oglede.

Vendar pa zaradi tega ne bo okrnjena prvotna zamisel programa !***

CENA PO OSEBI OD: 139 €   /min. 45 udeležencev/      

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, cestnine in parkirnine, 2 prenočevanji z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu 4*, slovensko vodenje in organizacija potovanja, DDV

POPUSTI: 10 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

DOPLAČILA OB PRIJAVI: doplačilo za prevoz iz Nove Gorice 15€/oseba (obe smeri), obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 oseb 18 EUR/osebo, enoposteljna soba 50,00 EUR/osebo, koncert del W. A. Mozarta in J. Straussa 35,00 EUR/osebo, večerja v tipični dunajski restavraciji 25,00 EUR/osebo, vstopnina v dvorec Schönbrunn 17,50 EUR/osebo, zavarovanje rizika odpovedi, prijavnina.

DOPLAČILA VODNIKU NA POTI: razstava v dvorcu Belvere–Gustav Klimt & Kiss 15 EUR, vstopnine na Dunaju pribl. 25 EUR

 

OPOZORILO: Najmanjše število potnikov potrebno za izvedbo izleta je 45. udeležencev.

                          Za odhod iz NOVE GORICA minimalno 25 potnikov !

V primeru manjšega števila udeležencev si pridržujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

 

 

 

 
   

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.