SOLNOGRAŠKA, 21.12.2019 - iz Nove Gorice

Cena od: 56,00 EUR

TERMIN: SOBOTA, 21.12.2019

Odhodi avtobusa:              

ŠEMPETER             AP Šempeter - pri Eurospinu (smer NG)                     05:00

NOVA GORICA    pred zavarovalnico Triglav                                           05:10

AJDOVŠČINA       parkirišče pred trgovino Hofer in BS Agip                    05:40  

PROGRAM IZLETA

Odhod avtobusa ob navedenih urah in iz navedenih odhodnih mest. Vožnja skozi Vipavsko dolino proti Ljubljani in nato skozi Karavanški tunel ter Turski avtocesti ( z vmesnimi postanki) do BAD ISCHLA. Prikupno mestece na avstrijski romantični cesti je mesto, kjer sta zaročno slovesnost praznovala cesar Franz Jožef in njegova izvoljenka Sisi. Mesto je obdržalo pridih starih cesarskih časov. Sprehod po mestu, del ogleda pa lahko doživite na vožnji s kočijo (doplačilo). V prostem času pa lahko poskusite tudi sladko specialiteto zdraviliškega mesteca – IŠLAR. Nekaj časa bo na voljo tudi za individualno raziskovanje.

V zgodnjih popoldanskih urah se bomo zapeljali do jezera WOLFGANGSEE – do mesta St. Gilgen. Obiskovalce ob Adventu navdušuje s številnimi prazničnimi stojnicami in prazničnim okrasjem. V St. Gilgnu se bomo vkrcali na ladjico in zapluli po jezeru do ST. WOLFGANG MARKTA. Idilična vasica je znana po cerkvi s Pichlerjevim oltarjem, zanimiv pa je tudi hotel »Pri belem konjičku«. Zadnje sprehode med stojnicami bomo imeli v vasici in se nato zbrali na avtobusu ter vračali proti domu.

Prihod domov  v poznih večernih urah.

*** Dokončni razpored ogledov bo vodič določil na mestu samem, tako da bo program kar najbolje usklajen z vremenskimi razmerami in urniki za ogled spomenikov.

Vendar pa zaradi tega ne bo okrnjena prvotna zamisel programa !***

CENA po osebi:

 56,00   /pri udeležbi najmanj 45 oseb/    66,00   /pri udeležbi najmanj 35 oseb/  

VKLJUČENO V CENI: prevoz s turističnim avtobusom na relaciji po programu, stroške dveh voznikov, cestne in ostale pristojbine, vožnjo z ladjico  na relaciji St. Gilgen – st. Wolfgang markt, organizacijo izleta, vodenje, nezgodno zavarovanje stroške prijavnine in DDV.

DOPLAČILA PO ŽELJI: morebitne vstopnine: obisk Kaiserville v Bad Ischlu (park in vila) 13,50 € na osebo (za skupine nad 20 oseb), vožnja s kočijo – 30 minut 6 €/osebo.

OPOZORILO: Najmanjše število potnikov potrebno za izvedbo izleta je 35 udeležencev.

V primeru manjšega števila udeležencev si pridržujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

Želimo vam prijetne predpraznične dni, med prijaznimi ljudmi !

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.