ŠTIRJE BAVARSKI GRADOVI IN MÜNCHEN - 3 dni - 27.4. -ZAG, 1.5. - od 199 € - iz NG

Cena od: 199,00 EUR

 ŠTIRJE BAVARSKI GRADOVI IN MÜNCHEN

3 dni

27.4., 1.5.2019

 CENA: od 199 eur/osebo pri najmanj 45 potnikih

CENA VKLJUČUJE:

avtobusni prevoz po programu, cestnine in parkirnine, 1 polpenzion in 1 prenočevanje z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, stroški organizacije in vodenja potovanja

Popusti
  • 10 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb
Obvezna doplačila
Ob prijavi:
  • obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 oseb 20,00 EUR/osebo
  •  

Doplačila ob prijavi:
  • večerja v pivnici 25,00 EUR/osebo
  •  

  • enoposteljna soba 50,00 EUR/osebo
  •  

  • vstop Neuschwanstein 14,50 EUR/osebo
  •  

Na kraju samem: (vodniku na poti)
  • vstopnine, vožnja z ladjico pribl.40 EUR

 

1. dan: LJUBLJANA–CHIEMSEE–MÜNCHEN
Odhod avtobusa ob 5.00 z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani. Vstopi možni v Kranju, Lescah in na Jesenicah. Vožnja skozi Karavanški predor, mimo Beljaka in po turski avtocesti mimo Salzburga na Bavarsko. Vožnja do jezera Chiemsee, vkrcanje na ladjo (doplačilo) in plovba na otok Herren, kjer si boste ogledali dvorec bavarskega kralja Ludvika II. Vrnitev v Prien in vožnja v München – glavno mesto Bavarske; avtobusni orientacijski ogled bavarske prestolnice: stara, nova, moderna Pinakoteka, mestna vrata, Univerza, stara Mestna hiša ... Nastanitev v hotelu v okolici. Večerja (doplačilo) v eni od številnih münchenskih pivnic. Prenočevanje.

2. dan: MÜNCHEN–OBERAMMERGAU–LINDERHOF/ zajtrk, večerja
Zajtrk in obisk letne rezidence bavarskih kraljev Nymphenburg ali prosto za samostojne sprehode in oglede po starem mestnem središču ali nakupe. Okoli poldneva odhod avtobusa proti slikovitemu mestecu Oberammergau, znanemu po pasijonskih igrah. Na poti se boste ustavili še za ogled mogočnega cerkve v okviru benediktinskega samostana v Ettalu, kjer so menihi znani po pripravi zeliščnih likerjev in proizvodnji piva. Pot boste nadaljevali do dvorca Linderhof, si ga ogledali in se sprehodili do Venerine votline. Vožnja do hotela ali gostišča v enem od krajev na nemški ali avstrijski strani. Večerja in prenočevanje.

3. dan: NEUSCHWANSTEIN–INNSBRUCK–LJUBLJANA/ zajtrk
Po zajtrku vožnja do gradu Neuschwanstein ter možnost ogleda notranjosti svetovno znanega in najbolj pravljičnega gradu bavarskega kralja Ludvika II. Vožnja do Innsbrucka in krajši ogled tirolske prestolnice ob Innu. Vožnja proti Sloveniji skozi Karavanški predor proti Ljubljani s prihodom pozno zvečer.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.