🎄🎄🎄 SILVESTROVANJE MADŽARSKE TERME-ZALAKAROŠ 30.12. 4 DNI ** UGODNO **

Cena od: 315,00 EUR

Zalakaroš, slaven majhen kraj v regiji Zala, ki je poznan po termalni vodi in wellnessu po vsej Evropi, je v starih zapisih omenjan že pred več kot 750 leti. Mestece ima 1900 prebivalcev. Od Blatnega jezera je oddaljen 20 km zračne linije. Nahaja se tik ob Malem Blatnem jezeru, ki je zaščiteno območje in nacionalni park. Prijazen majhen kraj je obkrožen z vinogradi, sadnimi nasadi in gozdovi, ki mu dajejo svež zrak in tako bogatijo prijazno klimo.

Termalno kopališče Granit na Madžarskem je največje v tem delu Evrope. Z več kot 5.000 m2 vodnih površin, zagotavlja hotelu tisto, kar si želijo mnogi hoteli. Podzemni tunel, ki vodi neposredno v termalno kopališče je edinstven v kraju Zalakaroš !

termin: 30.12. – 02.01.2019

1. dan: Odhod avtobusa iz Šempetra - AP trg ob dogovorjeni uri in vožnja mimo Ljubljane ter dalje proti Madžarski. Pot nas bo peljala čez mejni prehod v Pincah. Predviden prihod v hotel Freya okoli 12 ure.  Namestitev v hotelu in prosto za kopanje ter večerja. Nočitev.

2. dan: Po zajtrku nas bo pred hotelom čakal avtobus in nas popeljal na izlet v HEVIZ. Po vrnitvi v hotel prosto za kopanje in lastne aktivnosti. Zvečer silvestrska večerja. Za prijetno silvestrsko vzdušje bo poskrbel hotelski ansambel. Nočitev.

3. dan: Zajtrk, kopanje in večerja.

4. dan: Zajtrk in kopanje. Ob cca 12:30 odhod avtobusa proti domu s postankom za kosilo po želji. Predviden prihod v Šempeter v večernih urah.

 CENA PO OSEBI: 

315 € v dvoposteljni sobi

370 € v enoposteljni sobi

CENA VKLJUČUJE:  avtobusni prevoz, 3 x POLPENZION (zajtrk in večerja), namestitev v izbrani sobi, TWC v hotelu Freya ***,  KOPALNE KARTE, silvestrska večerja z glasbo, nakupovalni izlet, taksa in spremljevalec, avtobusni prevoz iz Šempetra, stroške priprave in organizacije programa ter DDV

 

DOPLAČILA:  RIZIKO ODPOVEDI (bolezen,...) 10€ na osebo v dvoposteljni sobi, 12€ v enoposteljni sobi, kosilo (ZADNJI DAN), vse ostalo kar ni navedeno pod cena vključuje

 

Pridružite se prijetni družbi in si privoščite popolno sprostitev !

&a

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.