BEOGRAD - 3 dni: 25.4.-27.4.2020 - IZ NOVE GORICE

Cena od: 179,00 EUR

PROGRAM  POTOVANJA:

1.     dan: (NOVA GORICA –) LJUBLJANA –  BEOGRAD   nočitev

Odhod avtobusa (iz Nove Gorice – doplačilo) s parkirišča na Dolgem mostu, v Ljubljani ob 5.00. Vožnja po avtocesti do Beograda. Prihod v opoldanskih urah in avtobusni ogled. Videli boste Novi Beograd z beograjsko areno in centrom Sava, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja (ogled), stadion JNA in Marakano, zgradbo TV PINK, hram Svetega Save, Kalemegdan, od koder je čudovit pogled na sotočje Save in Donave. Sprehodili se boste še do trga Republike, ulice Kneza Mihajla, Saborne cerkve, rezidence kneginje Ljubice in sedeža patriarha. Popoldne nastanitev v hotelu in prosto za sprehode po mestu, nakupovanje ali individualne oglede. Zvečer priporočamo večerjo v boemski četrti Skadarlija ob “starogradski” glasbi (doplačilo). Vrnitev v hotel in prenočevanje.

2. dan: BEOGRAD – AVALA −TOPOLA   zajtrk, nočitev

Po zajtrku nekaj prostega časa za individualno raziskovanje mesta. Priporočamo obisk tržnice in katerega od muzejev ali uživanje ob kavi na Knez Mihajlovi. V opoldanskih urah slovo od Beograda. Vožnja do Sremskih Karlovcev. Postanek za ogled mesta, čebelarskega muzeja In vinske kleti in degustacija medu, medenih izdelkov in več vrst vin z narezkom. Nato nadaljevanje potovanja v Novi Sad in nastanitev v hotelu. Zvečer prosto. Za doplačilo priporočamo večerjo v restavraciji ob zvokih tamburašev. Prenočevanje.

3. dan: BEOGRAD –LJUBLJANA (– NOVA GORICA )     zajtrk

Po zajtrku v dopoldanskih urah ogled mesta z lokalnim vodnikom: Mestna hiša, spomenik Svetozarju Miletiću, cerkev sv. Marije, Srbsko narodno gledališče, Grška šola, promenadna Miletićeva ulica, kjer vsak turist najde kak spominek za domov, Nikolajeva cerkev, Matica Srbska. Za konec vožnja na mogočno Petrovaradinsko trdnjavo, ki so jo zgradili za obrambo pred Turki. Izpred trdnjave je lep panoramski pogled na mesto, okolico in Donavo. Po ogledu nadaljevanje potovanja čez zeleno Fruško goro, do Rume in po avtocesti proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

CENA: 179 €  /min. 45 udelež./          199 €  /min. 35 udelež./   

     

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, cestnine, 2 prenočevanji z zajtrkoma v hotelu 3 */4* v dvoposteljnih sobah v Beogradu in Novem Sadu, lokalno vodenje po programu,  zunanji ogledi po programu, ogled čebelarskega muzeja in vinske kleti z degustacijo in prigrizkom v Sremskih Karlovcih, organizacija in vodenje potovanja ter DDV.

DOPLAČILA: doplačilo za odhod iz Nove Gorice 15€ oseba, enoposteljna soba 44,00 EUR/osebo, večerja v restavraciji s starogradsko glasbo na Skadarliji 18,00 EUR/osebo, večerja ob zvokih tamburašev v Novem Sadu (najmanj 15 prijav) 18,00 EUR/osebo, RIZIKO ODPOVEDI– na poti: (vodniku na poti) vstopnine do 25 EUR ter vse, kar ni navedeno pod cena vključuje

OPOZORILO: Najmanjše število potnikov potrebno za izvedbo izleta je 35 udeležencev.

Za odhod iz NOVE GORICA minimalno 25 potnikov !

V primeru manjšega števila udeležencev si pridržujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

OPOZORILO: Za prestop meje potrebujete veljaven osebni dokument.

Želimo vam prijetno potovanje !

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.