SARAJEVO - MOSTAR - NP SLAPOVI KRKE, 25.4.-27.4.2020 - IZ NOVE GORICE

Cena od: 175,00 EUR

1. dan: LJUBLJANA–SARAJEVO                               ogled mesta in panorame s stolpa Avaz
Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 5.00 uri (za doplačilo odhod iz Nove Gorice). Vožnja mimo Novega mesta, Zagreba, Slavonskega Broda. Prihod v Sarajevo v popoldanskih urah. Krožni avtobusni in peš ogled mesta: staro mestno središče z Baščaršijo, Principov most, Vječnica, Gazi Husrevbegova mošeja, stara pravoslavnacerkev. Prosto na Baščaršiji. Prevoz do stolpnice Avaz in ogled panorame mesta, sarajevske kotline in okoliških planin. Vožnja do hotela in nastanitev. Prenočevanje.

2. dan: SARAJEVO–DOLINA NERETVE–MOSTAR–MAKARSKA RIVIERA                       zajtrk,večerja
Po zajtrku vožnja skozi Konjic ob Jablaničkem jezeru v Jablanico. Postanek pri spominskem kompleksu Bitke na Neretvi, ob porušenem mostu, nato nadaljevanje potovanja po slikovitem kanjonu Neretve do Mostarja. Popoldne vožnja proti morju, nastanitev v enem od letovišč na Makarski rivieri, večerja in prenočevanje.

3. dan: MAKARSKA RIVIERA–SLAPOVI KRKE–LJUBLJANA                   zajtrk,ogled NP slapovi Krke
Zajtrk v hotelu. Postanek v Makarski, ogled narodnega parka Slapovi Krke. Sprehodili se boste med slapovi in jezeri, okoli Skradinskega buka in občudovali čudovito zeleno okolje kraške reke. Reka Krka je v razmeroma kratkem toku ustvarila globok kanjon, številne slapove (najvišji je Skradinski buk 46 m) in jezera. V popoldanskih urah nadaljevanje poti po avtocesti skozi Liko proti Sloveniji. Predviden prihod v Ljubljano v večernih urah.

CENA: 175 €  /min. 45 udelež./           195€  /min. 35 udelež./   

     

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, cestnine in parkirnine, 1 prenočevanje z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*/4* v Sarajevu, 1 polpenzion v dvoposteljnih sobah v hotelu najmanj 3* na Makarski rivieri, ogledi po programu, vstopnina na stolp Avaz in v NP Slapovi Krke, vodenje in organizacija potovanja ter DDV.

DOPLAČILA V AGENCIJI: doplačilo za odhod iz Nove Gorice 15€/oseba, obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 oseb 20,00 EUR/osebo, enoposteljna soba 38,00 EUR/osebo, večerja v hotelu 1. dan 12,00 EUR/osebo, riziko odpovedi.

Popusti: 10 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

OPOZORILO: Najmanjše število potnikov potrebno za izvedbo izleta je 35 udeležencev.

Za odhod iz NOVE GORICA minimalno 25 potnikov !  

V primeru manjšega števila udeležencev si pridržujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

OPOZORILO: Za prestop meje potrebujete veljaven osebni dokument.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.