FAMILY HOTEL AMARIN - DRUŽINSKI ODDIH V ROVINJU

Cena od: 46,00 EUR

ROVINJ FAMILY HOTEL AMARIN ****

 Družinam prijazen hotel Amarin se nahaja na zelenem polotoku, ki je od središča Rovinja oddaljen le nekaj minut vožnje. S svojo prodnato in skalnato plažo je popoln kraj za brezskrbne družinske počitnice.

Spočijte se in sprostite v edinstvenem okolju Wellness & Spa centra Family Hotela Amarin. Privoščite si masažo ali lepotni tretma ter se sprostite v edinstvenem svetu savn.
V hotelu Amarin se vedno lahko rekreirate, če želite doseči vrhunsko formo ali pa se le nekaj dni zabavati. Otroško igrišče, številne aktivnosti za vse generacije ter posebej zasnovan baby, mini in teen klub so samo del programa, s katerim vam bomo zagotovili nepozaben družinski oddih.
V sklopu edinstvenega Wellness & Spa centra Family Hotela Amarin se nahajajo trije whirlpooli ter dva notranja sladkovodna bazena s posebnimi hidromasažnimi učinki.

UGODNE AKCIJE ZA ZGODNJE REZERVACIJE v NOVEM Family Hotelu Amarin 4* v Rovinju: nočitev s polnim penzionom v sobi z balkonom in pogledom na morje + brezalkoholne pijače med obroki + wellness, bazeni in fitnes + uporaba videoiger in drugih zabavnih iger!

FAMILY HOTEL AMARIN

Februar 2018

1/2 CLASSIC BMS AC, PP+TT

46,50 €

1/2+1 STD BMS AC, PP+TT

54,40 €

1/2+2 PREM BMS AC, PP+TT

62,50 €

OTROK DO 14 LET 2+1,2+2,4+3

100%

MINIMALNO DNI

3

DAN PRIHODA/ODHODA

vsak dan

VKLJUČENO: polni penzion, turistična taksa   

IZKORISITE IZJEMNO PRILOŽNOST IN SI ŽE DANES REZERVIRAJTE POČITNICE !

DODATNE UGODNOSTI

* Zgodnja prijava in pozna odjava (glede na razpoložljivost) * Na dan prihoda je prvi obrok kosilo, storitev polnega penziona se zaključi z zajtrkom na dan odhoda * brezalkoholne pijače med obroki * koriščenje wellness centra (hidromasažna cona, termalna cona s Kneippovo potjo, 4 vrste savn) * neomejeno koriščenje notranjih bazenov * koriščenje brisač * uporaba videoiger  in drugih zabavnih iger za otroke * bogat animacijski program za otroke + wi-fi in zunanji parking.

Število kapacitet po ugodni ceni je omejeno; vse rezervacije so na povpraševanje.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.