Novoletne noči Dubrovnika: 29.12. - 02.01.2019

Cena od: 155,00 EUR

Zdaj je že jasno, da bo tudi letos vstop v novo leto 2019 v Dubrovniku zanimiv, pester za obiskovalce, da bo veliko prireditev, da bomo videli na delu znana imena glasbene scene in da si bomo tudi s pomočjo agencije Ojla, ki je zadnja leta prisotna v mestu iz kamnitih kock in s slovenskimi gosti daje razigran prazničen utrip, pripravili nepozaben dogodek.
Povabljeni ste, da si z našimi vodniki pogledate in raziščete enkratno mesto iz kamnitih kock z bogato zgodovino svetovne kulturne dediščine.
Na glavni ulici Stradun se bo sicer največ dogajalo. Na »delu« bodo tri dni znana imena zabavne glasbe.
V Dubrovniku je običaj, da zadnji dan starega leta koledujejo od lokala do lokala. Številne domače klape, folklorni ansambel Linđo, mestna »pleh muzika«, zbor Libertas, klape, stari, mladi – vsi imajo se strašno radi. Prepevajo, modrujejo, nazdravljajo. Običajno župan mesta točno opoldne z zdravico in šampanjcem naznani pričetek 24 urne zabave, ki bo letos popestrena tudi s silvestrsko uverturo za najmlajše, Na stradunu bodo naši gostje odštevali prihod novega leta v soju veličasnega ognjemeta.
Prvi dan novega leta bo, kot se za ta čas spodobi, dubrovniški simfonični orkester pripravil opoldanski novoletni koncert, piko na i pa bo dodale znane klape Velja poudariti, da bomo imeli poleg posebnih avtobusnih prevozov, letalskih sedežev, zakupljenih hotelskih kapacitet, v neposredni bližini zakupljen tudi poseben klubski prostor Galerija, kjer se bodo srečevali naši gostje in se družili ob izboru cocktailov, DJ glasbe, animatorji bodo pripravili zabavne igre, pa tudi tradicionalno novoletno kopanje bo atraktivno in posebno doživetje.
Avtobusi običajno krenejo na pot iz Celja, Maribora, Ljubljane v večernih urah, tako da so gostje zgodaj dopoldne že v svojih sobah in imajo nekaj časa za počitek pred silvestrskimi dogodki.
To je le delček programa, ki je pripravljen za tiste, ki si želijo preživeti nepozabne trenutke v tem dalmatinskem biseru. Upamo, da boste iz ponujenega izbrali najboljše in da bomo voščila med prvimi razdelili prav vam

Zakaj  na Silvestrovo v Dubrovnik?
• Zato, ker tradicionalno že desetletja gre z nami največ slovenskih gostov
• Zato, ker smo za vas izbrali odličen hotel Lero 4* (blizu starega mesta) po izjemni ceni, kakršne ne bo nikoli več
• Zato, ker se znamo poveseliti in razigrano vstopiti v novo leto
• Zato, ker bo letos na Stradunu res pestro s klapami in popularnimi izvajalci zabavne glasbe
• Zato, ker pripravljamo novoletno kopanje v morju
• Zato, ker gremo na vas in se tam tudi družno poveselimo
• Zato, ker imamo možnost na kratko skočiti v Črno goro na izlet
• Zato, ker naši avtobusi potujejo ponoči in smo po prijetni vožnji zjutraj že v »akciji«
• Zato, ker bo Dubrovnik osvetlil prekrasen ognjemet
• Zato, ker se tokrat prazniki združujejo s podaljšanim vikendom
• Zato, ker bomo imeli možnost prisluhniti tudi simfonikom
• Zato, ker bo to za vas do sedaj, če boste tako želeli, najlepši vstop v novo leto

Datum: 29. 12. - 02. 01. 2019

PAKETI S PREVOZOM

Hotel Lero 4*
Redna cena - 239€

Hotel Sheraton 5*
Redna cena - 250 €

LASTNI PREVOZ

Hotel Lero 4*
Redna cena -155€

Hotel Sheraton 5*
Redna cena - 150€

Vključeno
 • pri paketu s prevozom: avtobusni prevoz (odhod 29.12. v večernih urah),
 • pri paketu s prevozom: dobrodošlica v dolini Neretve,
 • 3x nočitev sobe standard,
 • hotel Lero: 3x samopostrežni zajtrk in večerja (na silvestrovo obogatena večerja),
 • hotel Sheraton: 3x samopostrežni zajtrk
 • ogled mesta z lokalnim vodnikom,
 • pri hotelu Sheraton: prevoz  v mesto na Silvestrovo,
 • animacijske aktivnosti po programu,
 • drobne pozornosti in lepe želje..

POPUSTI
Paket s prevozom

Hotel Lero: otroci do 12 let (2+1, 2+2) plačajo 165€
Hotel Sheraton: otroci do 12 let (2+1) plačajo 175€
Lastni prevoz
Hotel Lero:  otroci do 12 let (2+1, 2+2) -50%
Hotel Sheraton: otrok do 12 let -50% (2+1), tretja oseba nad 12 let 20%

DOPLAČILA
turistična taksa 1,2€/dan nad 12 let, rezervacija prednjih sedežev (prve tri vrste 3-12) 10€ na sedež
Hotel Lero: 1/1 soba 35€/dan, dodatni dan 38€, soba sup (nova, večja) 38€/dan
Hotel Sheraton: svečana silvestrska večerja 90€/os, večerja 17€/os/dan, soba De luxe-10€/os/dan, 1/1 soba  30€/os/dan, dodatni dan 50€/dan

DODATNI IZLETI

 • Izlet Dogodek na vasi s hrano, pijačo, zabavo -35€,
 • Črna Gora s kosilom 45€,
 • Ston z degustacijo pršuta in vina -28€

POMEMBNO!

 • minimalno št. prijavljenih potnikov je 45. Doplačilo za manjše število: 40-44 /10€, 35-39/15€.
 • odhod iz posameznega kraja zagotovimo, če je prijavljenih vsaj 10 potnikov od tam.
 • Zaradi vnaprejšnjih rezervacij priporočamo takojšnjo prijavo ter ureditev zavarovanja odpovedi

MOŽNA JE REZERVACIJA LETALSKEGA PREVOZA!

 

PROGRAM POTOVANJA
sobota, 29. 12.

odhod iz Slovenije v poznih večernih urah in nočna vožnja do Dubrovnika

nedelja, 30. 12.
Prihod v Dubrovnik v dopoldanskih urah. Prvi dan je za vse organiziran brezplačni ogled mesta z lokalnim vodnikom. Prosto za samostojno preživljanje časa v mestu iz kamnitih kock, zvečer pa v mestu popularne rock balade v izvedbi benda Opča Opasnost

ponedeljek, 31. 12.
Fakultativni, poldnevni izlet Dogodek na vasi. Zapeljali se bomo v zaledje Dubrovnika, kjer nas bodo pričakali domačini, ki nam imajo marsikaj zanimivega povedati. Pokukali bomo v njihovo kuhinjo, se pogreli ob ognjišču in zadišalo bo po domačih dobrotah, ob vinu se bo razvezal jezik in slišala se bo pesem. Na kratko se bomo ustavili tudi v Cavtatu in v Srebrenem /pri hotelu Sheraton, kjer bodo naši predstavniki pripravili silvestrski skok v morje.

V Dubrovniku je običaj, da zadnji dan starega leta koledujejo od lokala do lokala. Številne domače klape, folklorni ansambel Linđo, mestna »pleh muzika«, zbor Libertas, klape, stari, mladi – vsi imajo se strašno radi. Prepevajo, modrujejo, nazdravljajo. Običajno župan mesta točno opoldne z zdravico in šampanjcem naznani pričetek 24 urne zabave, ki bo letos popestrena tudi s silvestrsko uverturo za najmlajše.

Zvečer bo v hotelu Lero organizirana obogatena penzionska večerja, po večerji pa sprehod do starega mesta, kjer bomo ob Toniju Cetinskim in Nino Badrič pričakali novo leto v soju veličastnega ognjemeta.

V hotelu Sheraton bo za doplačilo organizirana svečana gala večerja z glasbo. Lahko pa se z našim ali lokalnim avtobusom odpeljete v staro mesto, na silvestrovanje na prostem.

torek, 1. 1.
Opoldan ne zamudite tradicionalnega Novoletnega koncerta Dubrovniškega simfoničnega orkestra, ki na Stradunu še posebej čarobno odmeva. Zvečer pa “after” na koncertu klape Rišpet.

Ta dan bomo organizirali tudi fakultativni izlet v Črno Goro. Spoznali bomo, zakaj ime Črna gora, do kam je včasih vozil popularni vlak »čiro«, zakaj pravijo mestecu Kotor »mali Dubrovnik«, kje je pred kratkim nastal največji zabavni center v Evropi, kje naj bi imela svojo vilo v Budvi popularna pevka Madona, zakaj je njeguški pršut boljši od dalmatinskega, zakaj je vino Vranac tako zdravilno za srce….

sreda, 2. 1.
Predviden povratek proti domu bo po zajtrku. Na povratku se bomo ustavili v dolini Neretve in po želji kupili kakšen dar narave za darilo domačim. Prihod domov v poznih večernih urah.

O NAMESTITVI

Hotel Lero 4*
Kvaliteten in atraktiven hotel, ki je bil v zadnjem času popolnoma obnovljen, je na dosegu starega mesta, do koder lahko pridete peš v 15 minutah. Pred hotelom je tudi avtobusno postajališče, nova je podzemna garaža. Gostje pohvalijo prijaznost osebja, bogat samopostrežni zajtrk in večerjo
Vse sodobno opremljene, klimatizirane sobe vključujejo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, sef, mini bar, grelnik za vodo in lastno kopalnico s kadjo ali prho, sušilcem za lase, z brezplačnim toaletnim priborom, s kopalnimi plašči ter copati. V vseh prostorih je tudi wifi povezava.
V samopostrežni restavraciji Terra pripravljajo dalmatinsko in mednarodno kulinariko, medtem ko v restavraciji Taj Mahal okusite bosansko. V hotelskem spa in wellnessu najdete savne in različne lepotne tretmaje ter masaže, ki so na voljo z doplačilom.
Naši gostje pravijo, da je to njihov najljubši predel destinacije Dubrovnik.

Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera 5*

Hotel se nahaja na odmaknjeni, vendar priročni lokaciji ob plaži, v vasici Mlini, med dubrovniškim letališčem in starim jedrom Dubrovnika, v bližini nakupovalnega centra in restavracij. Do starega dela mesta Dubrovnik redno vozi lokalni avtobus. Ponuja zunanji in notranji bazen, spa, wellness ter brezplačen brezžični internet v vseh prostorih.

Vse klimatizirane sobe so zelo prostorne in vključujejo balkon, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, mini bar, sef, posteljo znamke Sheraton Sweet Sleeper® in lastno kopalnico s kadjo, prho, z brezplačnim toaletnim priborom, s sušilcem za lase ter copati. Vse sobe so prostorne nad 30m2, deluxe sobe pa imajo tudi pogled na morje.
Razgibate se lahko v fitnesu, uživate ob pijači v baru ali si privoščite lokalne specialitete v restavraciji.
Do starega jedra Dubrovnika, kjer lahko obiščete različne znamenitosti, restavracije in trgovine  je 10 km. Ogledate si lahko tudi zgodovinsko mestece Cavtat, oddaljeno 9,5 km.
Letališče Dubrovnik je 9 km od hotela. Prevoz je na voljo z doplačilom in po predhodnem naročilu. Ob hotelu je brezplačno zasebno parkirišče.

Predviden program dogajanja na odprti sceni na Stradunu:
29. december 18 – nastopa atraktivni The Gypsy Kings, ki letos slavi 25 let od izdaje uspešnega istoimenskega albuma
30. december 18 –  popularne rock balade v izvedbi benda Opča Opasnost
31.december 18 – dopoldanska koledovanja, otroško slavje s Super cover band in Mio Negovetič, pričakovanje novega leta s Tonijem Cetinskim in Nino Badrič, vrhunski glasbeniki in oder, svetlobni efekti in polnočni ognjemet..
1. januar 19 – Tradicionalni opoldanski Novoletni koncert Dubrovniškega simfoničnega orkestra, večerni koncert klape Rišpet
Koncerti in zabave tudi po drugih lokalih (največji party v klubu Revelin) in hotelih.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.