SILVESTROVANJE V POREČU - VALAMAR DIAMANT HOTEL 4*

Cena od: 52,00 EUR

        SILVESTROVANJE V POREČU         

  VALAMAR DIAMANT HOTEL 4*

Z Zdravkom Čolićem v Novo leto 2019

Preživite najbolj noro noč v letu in pričakajte Novo leto 2019 v čudovitem Poreču, na Trgu slobode z večnim romantikom Zdravkom Čolićem.

Poreč se veselo pripravlja za silvestrovanje! Za naše goste in meščane, turistični biser zahodne obale Istre bo oblekel slavnostno obleko in vas vse povabil na nepozabno silvestrsko veselje. Obiskovalce, ki so se odločili preživeti najboljšo noč v letu v mestu mozaika, v Novo leto 2019 bo uvedel večni romantik Zdravko Čolić.

VALAMAR DIAMANT HOTEL 4*, POREČ                                                               Cena dnevnega aranžmaja v €/osebo

 

 

sobe

storitev

29.12.2018 - 2.1.2019

 
 

 

1/2 economy

POL+TT

 52,50

 

minimalno število nočitev

4

 

V CENI VKLJUČENO: nastanitev v dvoposteljni sobi z bogatim samopostrežnim zajtrkom in večerjo, uporaba notranjega bazena, turistična pristojbina. MOŽNO DOPLAČILO ob prijavi: silvestrska večerja: 70 €/os. OPOMBA: soba ni definirana, na prodajnem mestu lahko izrazite željo, ki za hotelirja ni obvezujoča.  

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.