RABAC - AKCIJA NO NAME VALAMAR 3* 2019 -v terminu 6.4.-13.7.

Cena od: 27,00 EUR

RABAC
AKCIJA NO NAME VALAMAR 3* 2019

Polpenzion in turistična taksa

 
Hotel VALAMAR
NO NAME 3*

6.4.-1.5.
5.5.-11.5.

11.5.-31.5.

2.6.-7.6.

15.6.-29.6.

29.6.-6.7.

6.7.-13.7.

27,00

31,50

40,00

54,50

64,00

66,50

Minimalno bivanje

2 noči

2 noči

2 noči

2 noči

2 noči

2 noči

 
Otrok do 13 let BREZPLAČNO!

Cena vključuje: 

polpenzion in turistična taksa

Doplačila: 

otroška posteljica 5€/dan

Popusti: 

 (2+1) otrok do 13 let BREZPLAČNO, (1+1) otrok do 13 let 30% popusta.

 

Priljubljena hotela Miramar in Allegro ležita na gričku, poraslem z borovim gozdom, le nekaj korakov od lepe plaže in pribl. 700 m od središča mesteca Rabac. Prodnata in kamnita plaža z urejenimi ploščadmi za sončenje, s kabinami za preoblačenje in prhami je oddaljena 100 m.

Hotela se skrivata v zeleni oazi na polotoku Sv. Andrea, ki je popoln kraj za družine pa tudi za vse tiste, ki potrebujete dotik miru in narave. V hotelu Allegro bodo veseli kolesarjev, saj so dobro opremljeni z vsemi storitvami za tiste, ki želijo Istro spoznati na kolesu. In če se končno želite naučiti pravilnega backhanda, se ga lahko kar na dopustu, v šoli tenisa.

Če se otroci še niso peljali s turističnim vlakcem, se tukaj lahko. Popeljal vas bo po potki ob morju, mimo majhnih trgovinic in sladoleda. Po takšni in drugačni aktivnosti se morate tudi spočiti. Privoščite si masažo, lepotni tretma ali se osvežite v sveži vodi morja. Ne rabite niti do plaže, na terasi enega ali drugega hotela sta dva bazena z morsko vodo.

 

Vse sobe so klimatizirane in opremljene z LCD TV-jem. V vseh sobah najdete tudi brezplačen WiFi.

V samopostrežni restavraciji boste našli dobro sredozemsko hrano. 2 x tedensko pripravijo tudi hrvaški oz. mediteranski tematski večer in show cooking.

Največje turistično središče na vzhodni obali Istre goste vsako leto preseneča z novimi zanimivimi vsebinami.

 

Mirna okolica, prijetno dišeče zelenje in prodnate plaže so pravšnje za vse, ki si želite sprostiti. Tukaj vas čakajo družinam prijazni hoteli in njihovo ustrežljivo osebje, ki se bo trudilo, da bo vaš in malčkov dopust nadvse prijeten.

 

Vsak dan lahko uporabljate bazene, športna igrišča, se ukvarjate z najrazličnejšimi vodnimi športi in doživljate adrenalinska vznemirjenja. Se radi vozite s kolesom? Nikar ne odlašajte in jih vzemite s seboj ali pa jih najamete. Okolica je pravšnja za raziskovanje.

 

Nameščeni boste v enem izmed 3* hotelov v Rabcu, kamor spadata Allegro in Miramar. Po aktivnem dnevu si boste lahko privoščili zaslužen počitek v sobi s sat. TV,  v samopostrežnih restavracijah pa boste navdušeni nad okusno hrano.  

 

V dobri hrani in pijači pa boste lahko uživali tudi v okoliških restavracijah, picerijah in domiselnih kavarnicah in barih.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.