Wellness razvajanje v Opatiji: 7.-10.2. in 7.-10.3.2019 - možen vstop Postojna

Cena od: 119,00 EUR

Wellness razvajanje v Opatiji

1. DAN (četrtek): SLOVENIJA – KASTAV – OPATIJA (večerja, nočitev)
Jutranji odhod iz Slovenije ter vožnja ter vožnja z vmesnimi postanki do srednjeveškega mesteca Kastav. Obdano je bilo z obzidjem in kar devetimi stolpi. Nahaja se na 365 m visokem hribu nad Opatijo. Če bo vreme dopuščalo boste nagrajeni s čudovitim pogledom na Kvarnerski zaliv. Sprehodili se boste po Kastavu in obiskali manjši muzej, kjer hranijo veliko predmetov, ki spominjajo na pomemben kraj v preteklosti. Poseben pečat je kraju pustil tudi Vladimir Nazor v času desetletnega delovanja. Nato se
boste z avtobusom spustili do Opatije, kjer bodo sledili prijava v hotel, nastanitev v sobe, večerja in nočitev.

2. in 3. DAN (petek in sobota) : SLOVENIJA – OPATIJA (zajtrk, večerja, nočitev)
Oba dneva boste lahko preživeli čisto po vaših željah. Po samopostrežnem zajtrku se boste lahko odločili za razvajanju v hotelskem bazenu ali pa v savni. Lahko pa se odločite za sprehod po znameniti poti Lungomare, ki je bila dokončana leta 1911 in povezuje Lovran z Opatijo v dolžini 12 km. Od izgradnje pa do danes je Lungomare priljubljeno sprehajališče prebivalcev opatijske riviere in njenih obiskovalcev. Za obiskovalce to ni samo blagodejni sprehod ob morju ampak tudi popotovanje skozi naravo in zgodovino. Ob poti so nanizani zalivi, parki, razkošne vile in druge znamenitosti kot je Deklica z galebom.
Dan zaključite s hotelsko večerjo in druženjem.

4. DAN (nedelja): OPATIJA – REKA – TRSAT – SLOVENIJA (zajtrk)
Po zajtrku boste naredili odjavo iz hotela in se z avtobusom odpeljali proti Rijeki in najprej obiskali Trsat, nekdanji srednjeveški »kaštel«. Območje slovi po dveh spomenikih: po razvalinah trdnjave, ki je pripadala slavni hrvaški družini Frankopanov ter po romarski cerkvi. Nastanek romarske poti na Trsatu je povezan z  legendo o hiši device Marije iz Nazareta, ki so jo prinesli na ta hrib. Hiša je ostala tu do 1294, ko so jo angeli spet dvignili in odnesli v italijanski Loreto. Potem, ko je hišica izginila s Trsata, je dala družina Frankopan na tem mestu zgraditi kapelo, pozneje pa še cerkev in frančiškanski samostan. Največja znamenitost cerkve je slika imenovana "Mati milosti" ali tudi kar "Trsatska gospa". Po želji se boste spustili po nekaj sto stopnicah do Reke in se sprehodili po prenovljenem „korzu“. Počasi se boste poslovili od Opatijske riviera in se odpeljali proti domu kamor je predviden prihod v poznih popoldanskih urah.

Opatija, REMISENS PREMIUM GRAND HOTEL PALACE ****
7. - 10. februar 2019                         lasten prevoz                       159 € na osebo

                                               avtobusni prevoz                179 € na osebo
Cena vključuje: 3x polpenzion v dvoposteljni sobi, pijačo dobrodošlice, uporabno hotelskega notranjega bazena z ogrevano morsko vodo, uporabo fitnesa, finske in turške savne, avtobusni prevoz po programu (min. 45 potnikov), postanek v Kastavu in ogled muzejske zbirke Kastavštine, postanek na Trsatu v Reki, slovensko vodenje in zunanje oglede po programu (min. 45 potnikov), turistično takso.

Opatija, REMISENS HOTEL KRISTAL ****
7. - 10. marec 2019                           lasten prevoz                       119 € na osebo
                                                               avtobusni prevoz                149 € na osebo
Cena vključuje:  3x polpenzion v dvoposteljni sobi, pijačo dobrodošlice, uporabno hotelskega notranjega bazena z ogrevano morsko vodo, uporabo mini fitnesa, finske in turške savne, , avtobusni prevoz po programu (min. 45 potnikov), postanek v Kastavu in ogled muzejske zbirke Kastavštine, postanek na Trsatu v Reki, slovensko vodenje in zunanje oglede po programu (min. 45 potnikov), turistično takso.


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.