DOLINA NERETVE, STON... - 11.10. - od 214 € ODHOD NG!

Cena od: 214,00 EUR

Dolina Neretve, Neum, Ston, Pelješac in mandarine

TERMIN: 11.10.2019

3 dni

ODHOD IZ NG!

 

CENA po osebi:

214   /pri udeležbi najmanj 45 oseb/    234   /pri udeležbi najmanj 35 oseb/

 

VKLJUČENO V CENI: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, 2 polpenziona v dvoposteljnih sobah v lepem hotelu 3*/4* v Neumu, obiranje mandarin, vožnja s trupicami po delti Neretve, ogled Stona, vstopnina za ogled solin, ogled proizvodnje oljčnega olja in vinske kleti z degustacijo in prigrizkom, dobro neretvansko kosilo z zabavo in pijačo, 3 kg mandarin, stroški vodenja in organizacije potovanja.

 

Doplačila ob prijavi:

enoposteljna soba za dve noči 42,00 EUR/osebo

PROGRAM POTOVANJA:

 

 

1. dan: NOVA GORICA - LJUBLJANA–DOLINA NERETVE–NEUM
Odhod avtobusa iz Nove Gorice ob 3.30 in vožnja do Ljubljane. Vožnja mimo Novega mesta do Metlike (vstopi potnikov ob poti) in po avtocesti skozi Liko in Dalmacijo v dolino Neretve. V popoldanskih urah prihod v zelo lep Grand hotel Neum v Neumu. Pijača dobrodošlice in nastanitev v hotelu. Pred večerjo prosto za sprehod do morja in ob njem, sončenje ali kopanje. Zvečer samopostrežna večerja, po večerji zabava s plesom ob živi glasbi v hotelu, prenočevanje.

 

2.dan: STON–SOLINE–PELJEŠAC–OGLED OLJARNE IN KLETI / degustacija
Po zajtrku, vožnja v Ston, čudovito staro mestece, z mogočnim obzidjem. Sprehod po mestu in ogled mesta in stonskih solin, kjer boste izvedeli, kako pomembne so bile stonske soline v času Dubrovniške republike in kako delujejo danes. Po ogledu se boste zapeljali po Pelješcu na ogled proizvodnje oljčnega olja in obiskali vinsko klet. Degustacija oljčnega olja in vina in prigrizek. Popoldne povratek v hotel in nekaj prostega časa za uživanje v hotelu, na plaži ali ob obali. Zvečer dobra samopostrežna večerja, nato glasba za ples v hotelu, nočitev.

 

3.dan: OBIRANJE MANDARIN/TRUPICE/KOSILO/ZABAVA–LJUBLJANA - NOVA GORICA
Po zajtrku se boste zapeljali v dolino Neretve. Na plantažah vas bodo pričakali z aperitivom in suhimi figami, nato boste uživali v obiranju sladkih mandarin v čudovitem okolju neretvanske delte. Med obiranjem se jih boste seveda lahko do sitega najedli. Po končanem obiranju se boste zapeljali do neretvanskih ploskih ladjic–trupic. Med vožnjo s »trupicami« med zelenjem ob reki Neretvi in po jezeru Kuti boste opazovali in fotografirali čudovito naravo, okoliške griče, vodne rastline, ptice in še kaj. Dobro kosilo z neretvanskimi specialitetami in zabavo, nato slovo od prijaznih gostiteljev in vožnja po avtocesti skozi Dalmacijo in Liko. Prihod v Ljubljano in nato Novo Gorico v nočnih urah.

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.