DAN ŽENA V ISTRI, 6. – 7.3.2020 - iz ŠEMPETRA in Nove Gorice - SK.ZAGOTOVLJENO

Cena od: 99,00 EUR

DAN ŽENA V ISTRI

8. marec je PRAZNIK VSEH ŽENSK, ne samo mamic, zato lahko z lepim izletom presentite tudi svojo babico, teto, sestrično, sestro, sosedo, sodelavko, učiteljico, skratka - vse ženske. 

TERMIN: 6. – 7.3.2020

1. dan, 6. marca 2020:

Odhod z dogovorjenih mest na Goriškem  v jutranjih urah in vožnja mimo Ljubljane do Kočevja, kjer bomo naredili malo daljši postanek za sprehod. Nadaljevanje vožnje  preko prelaza Strma Reber, ki je z nadmorsko višino  993 m in 19 serpentinami pridobil vzdevek  »mali Vršič« do Osilnice, v deželo Petra Klepca. V prijetnem, domačem hotelu Kovač nam bodo postregli z menijem Petra Klepca. Verjemite, ne boste razočarani! Sledila bo vožnja ob Slovensko-Hrvaški meji do Broda na Kolpi in nato dalje mimo Delnic do Reke. Mesto, ki ima izjemno zgodovino, izvrstne bare in restavracije ter zabavno nočno življenje, je eno od redkih mest na hrvaški obali, ki ni podleglo množičnemu turizmu. Leta 2020 bo Reka za eno leto prevzela naslov kulturne prestolnice Evrope. Sprehod po mestu ter nekaj prostega časa. Nato se bomo peljali mimo Opatije do Vrsarja. Nastanili se bomo v hotelu, se malo spočili pred »NORIM« večerom. Za smeh bo poskrbel komik Vrlič. Seveda ne bo prišel žagat pohorska drva, ampak zagotovo se bomo skupaj z njim prešerno nasmejali. Pred, med in po večerji pa nas bo zabavala klapa Aenona. Veselo bo, verjemiteeeeee …

2. dan, 7. marca 2020:

Zajtrk, po zajtrku sprehod po Vrsarju, ter slovo in vožnja s  postankom v mestu Poreč, kjer  se bomo sprehodili po starem mestnem jedru mimo spomenikov, ki pričajo o bogati zgodovini mesta. Z vožnjo bomo nadaljevali do bližnjega agroturizma, kjer bomo imeli ob dobrem pršutu degustacijo vina. Dobre volje se bomo zapeljali še do Grožnjana, mesta, ki je samo po sebi umetnina. Naselje se nahaja na hribu, s katerega se odpira veličasten razgled na dolino Mirne in zahodno istrsko obalo ter ima nadvse bogato zgodovino (grad omenjajo že v 14. stoletju). Pozno popoldan se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Cena: 99 € na osebo /najmanj 45 potnikov/

 *** Dokončni razpored ogledov bo vodič določil na mestu samem, tako da bo program kar najbolje usklajen z vremenskimi razmerami in urniki za ogled spomenikov. Vendar pa zaradi tega ne bo okrnjena prvotna zamisel programa !*** *

OPOZORILO: Najmanjše število potnikov potrebno za izvedbo izleta je 45 udeležencev.

V primeru manjšega števila udeležencev si pridržujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine, 1 x polpenzion v hotelu 4 * v dvoposteljnih sobah, glasba ob večerji, animacija komika Verliča, kosilo prvi dan, degustacijo vina, domačega pršuta in sira drugi dan, oglede po programu brez vstopnin, vodenje, nezgodno zavarovanje, DDV, organizacijo in vodenje.

DOPLAČILA – v agenciji: enoposteljna soba na vprašanje,  zavarovanje RIZIKA ODPOVEDI  6,5 € po osebi, dodatni obroki in storitve po osebnih naročilih, ter vse kar ni navedeno pod cena vključuje.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.