POČITNICE NA OTOKU TENERIFE - 6 DNI 4.2.2019 - ZAGOTOVLJENO

Cena od: 595,00 EUR

POČITNICE NA OTOKU TENERIFE

Bivanje v hotelu Checkin Concordia Playa 4*

 

ODHOD: 4. februar 2019 | 6 dni | letalo

1. dan: Jutranji transfer iz Slovenije (iz Maribora, Celja, Ljubljane ...). Vožnja proti Sežani, prestop v Italijo in naprej mimo Benetk in Verone do letališča Bergamo. Polet letala nizkocenovne družbe ob 19.25. direktno proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku TENERIFE v poznih večernih urah. Avtobusni transfer v hotel v enega izmed obmorskih letovišč na otoku (predvidoma na južni del otoka na območje Playa de las America ali v največji turistični kraj na severnem delu otoka Puerto de la Cruz). Nastanitev v hotelu. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode v okolico in razne aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po otoku (klifi Los Gigantes, vasica Erjos, razgledna točka El Tanque, vasica Garachico, najstarejše drevo na svetu ….). Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za uživanje, kopanje, itd. Po želji izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Tudi možnost obiska katerega izmed tematskih parkov. Večerja in nočitev v hotelu.

4. in 5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev v hotelu.  

6. dan: Po zajtrku še prosto dopoldne, nato transfer na letališče Tenerife. Polet ob 14.20 nazaj proti Italiji in pristanek v Bergamu. Sledi še transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo povratek v nočnih oz. jutranjih urah naslednjega dne.

CENA: 595 EUR pri najmanj 25 potnikih     /          645 EUR pri najmanj 15 potnikih

-3% GOTOVINSKI POPUST za plačila v celoti do 15.12.2018!

CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovno letalsko družbo Bergamo–Tenerife-jug–Bergamo, vse letališke takse (cca. 90 €/osebo), 1 kos ročne prtljage omejenih dimenzij do 10 kg, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu *** v sobah 1/2 TWC, 4 večerje, avtobusni transfer iz letališča Tenerife-jug do hotela in nazaj, avtobusni transfer iz Maribora do letališča Bergamo in nazaj s cestninami in parkirninami, spremstvo slov. vodnika, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 95 EUR; za celodnevni izlet po otoku Tenerife = 35 € (fiksna cena ob plačilu vnaprej v agenciji, na licu mesta je cena lahko višja, izlet bo izveden samostojno pri najmanj 15 udeležencih, drugače pa v kombinaciji z ostalimi turisti), za poldnevni izlet na vulkansko goro Teide, za obisk atraktivnega Loro Parka in ostalih tematskih parkov na otoku, dodatni izleti po dogovoru (cene za te izlete naknadno - odvisno od števila potnikov), za kos velike prtljage za oddajo (od cca. 50 € dalje).

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.