FUERTEVENTURA - OTOK VEČNE POMLADI IN NESKONČNIH PLAŽ ☼☼☼

Cena od: 309,00 EUR

FUERTEVENTURA

Otok Fuerteventura je s preko tri tisoč sončnih ur na leto, afriški obali najbližji in takoj za otokom Tenerife drugi največji kanarski otok. Čeprav večino pokrajine sestavljajo kamen in skale, boste tukaj videli nekatere najbolj impresivne plaže v vsej Evropi. Otok Fuerteventura je dolg približno 100 km in na najširši točki širok 30 km, nudi pa preko 150 km razno raznih plaž. Torej, izbira je vaša.Športni navdušenci bodo lahko izbirali med različnimi vodnimi športi kot so jadranje, kajtanje, surfanje, potapljanje in snorklanje ali pa se bodo podali na igro golfa na enega od petih golf igrišč. Na voljo so tudi kolesarjenje, tek in trekking ali zgolj pohajkovanje po prelepih plažah. Za vsakega nekaj.Fuerteventura je mogočna v svoji puščobi in veličastna, ko večerno nebo poslika nedostopne gore z orjaškimi svetlo rdečimi in vijoličastimi vzorci. Tu  najdete svoj mir,  srčnost prebivalstva in lepoto narave, … še vedno, kljub razvoju turizma.

Ne čakajte, rezervirajte si svoje nepozabne počitnice na Fuerteventuri !

 leti MILANO

ODHODI V JANUARJU 2019

                                  ODHODI:                  04/01             7.,11. in 14/01         18.,21., 25. in 28/01

 OASIS DUNAS APPARTMAJI 2* nočitev     339 €                309 €                    329 € /oseba

 Hotel CORRALEJO BEACH 4* polpenzion    499 €                469 €                    489 € /oseba


Posebna ponudba za VALENTINOVO 8. – 15.2.2019

 Hotel JANDIA GOLF 4* all inclusive od 430 €/oseba

 Hotel GOLDEN BEACH 3* all inclusive od 530 €/oseba

ATLANTIC GARDEN BEACH najem od 380 €/oseba

Na povpraševanje tudi vsi ostali termini čez zimsko sezono !

CENE PAKETOV NA OSEBO  VKLJUČUJEJO:

letalski prevoz v ekonomskem razredu Italija/Fuerteventura/Italija, letališke takse, transfer letališče/hotel in nazaj, namestitev v apartmaju/hotelu, storitve glede na izbrano namestitev, asistenco na letališču in destinaciji, organizacijo potovanja ter DDV

CENE NE VKLJUČUJEJO: transferja do letališča, zavarovanja rizika odpovedi, zavarovanja s 24 urno asistenco, fakultativnih izletov ter vsega kar ni navedeno pod cena vključuje.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji ! Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak.

OPOMBE - RAZPOLOŽLJIVOST: Cena ponudbe velja na dan izdelave ponudbe (12.12.2018). Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.