KUBA TOP PONUDBA - AKCIJE ZA ODHODE V SEPTEMBRU IN OKTOBRU

Cena od: 1.295,00 EUR

KUBA VARADERO POSEBNA PONUDBA

ODHODI SEPTEMBER/OKTOBER / ob torkih in sobotah

Barcelo SOLYMAR***** - VARADERO - ALL INCLUSIVE - 9 DNI / 7 NOČI

že od 1295 €

Na povpraševanje na voljo še veliko drugih hotelov in možnost 14 dnevnih počitnic!

CENE PAKETOV NA OSEBO  VKLJUČUJEJO:  letalski prevoz v ekonomskem razredu, letališke takse, transfer letališče/hotel in nazaj, namestitev v hotelu v dvoposteljne sobe, storitve glede na izbrano namestitev, asistenco na letališču in destinaciji, organizacijo potovanja ter DDV

CENE NE VKLJUČUJEJO: zavarovanja rizika odpovedi, zavarovanja s 24 urno asistenco, fakultativnih izletov ter vsega kar ni navedeno pod cena vključuje.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji ! Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak.

OPOMBE - RAZPOLOŽLJIVOST: Cena ponudbe velja na dan izdelave ponudbe (23.08.2018). Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila.

 

   
 
   
   
   
   
 
   
   
   
 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.