SILVESTROVANJE v ALBANIJI. 29.12.2019 -4 dni - UGODNO!

Cena od: 639,00 EUR

SILVESTROVANJE v ALBANIJI

29. december |4 dni | letalo


1. dan: nedelja, 29.12.2019:

Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ob 10. uri. Polet letala Adria Airways ob 12.20 proti Albaniji in pristanek na letališču Tirana ob 13.30. Po ureditvi formalnosti sledi takojšnja vožnja v albansko prestolnico TIRANO in krožni ogled: Skenderbegov trg, urni stolp, opera, nacionalna knjižnica, Ethem Begova mošeja, gledališče, ostanek enega izmed zloglasnih bunkerjev ... Po krajši pavzi v središču mesta še organiziran transfer do obmorskega letovišča Golem v bližini Drača. Nastanitev v hotelu Premium Beach*****. Pijača dobrodošlice in čas za prvo spoznavanje okolice, koriščenje storitev wellnessa ... Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: ponedeljek, 30.12.2019:

Zajtrk v hotelu. Prost dan za kopanje v hotelskem bazenu, welnessa, sprehode v okolico. Po želji izlet v DRAČ in KRUJO z vključenim kosilom (vožnja mimo pristanišča in ogled starega jedra Drača z mestnim obzidjem in amfiteatrom, ortodoksno cerkvijo, beneškim stolpom, mestno hišo, mošejo ... Vožnja v staro albansko prestolnico Kruje in ogled Skenderbegove trdnjave in muzeja, čas za nakup tipičnih spominkov na tamkašnjem bazarju, vrnitev v hotel ob obalo ...). Večerja, živa glasba, zabava in nočitev v hotelu.

3. dan: torek, 31.12.2019:

Zajtrk v hotelu. Prost dan v hotelu za koriščenje hotelskih storitev oz. po želji izlet v  v BERAT – mesto tisočerih oken, ki velja za eno najstarejših in tudi najlepših (vožnja do Berata, ogled gradu in cerkve sv. Onufrija, ki je znana po ikonah, postanek v mestnem jedru ... Popoldanska vrnitev v hotel). Počitek in priprava na najdaljšo noč. Zvečer začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE v hotelski restavraciji z živo glasbo in zabavnim programom (pijača vključena ves večer). Polnočni šampanjec, ognjemet in zabava do zgodnjih ur.

4. dan: sreda, 1.1.2020:

Kasnejši zajtrk v hotelu in opoldanski transfer na letališče v Tirani. Polet letala Adrie Airways ob 14.40 proti Ljubljani, predviden je pristanek ob 16.05. Zaključek potovanja.

CENA: 639 EUR pri najmanj 40 potnikih


7% GOTOVINSKI POPUST za hitre prijave in plačilo v celoti! 
Popust velja do 30.09.2019 oz. do preklica!

CENA VKLJUČUJE: letalski polet Ljubljana–Tirana–Ljubljana, vse letališke takse, 3 x nočitev s polpenzionom (vključno s silvestrsko večerjo z vključeno pijačo) v hotelu Premium Beach***** v 1/2 sobah TWCB, živo glasbo dva večera, uporabo notranjega bazena, parne kopeli, savn in fitnesa, transfer iz letališča Tirana do hotela in nazaj (vključno z ogledom Tirane prvega dne), spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.

POPUSTI na 3. oz. 4. ležišču: - odrasli 5%, otroci do 6. leta 30%, otroci do 12. leta 15%,

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

- za sobo 1/1 = 150 EUR,

- za sobo s pogledom na morje = 40 EUR/sobo,

- za izlet v Drač in Krujo (prevoz, lokalno vodenje, vstopnina za Skenderbegovo trdnjavo in muzej ter kosilo v lok. restavraciji) = 39 EUR/osebo,

- za izlet v Berat (vključen prevoz, lokalno vodnje, vstopnina za grad in Onufrijev muzej) = 35 EUR/osebo,

- za povratni prevoz iz Maribora in Celja do Brnika = 35 EUR/osebo.

Za izvedbo izletov je potrebno min. 20 oseb.

Hotel PREMIUM BEACH***** sodi med najboljše hotele na albanski obali. Popolnoma nov luksuzni resort neposredno ob široki peščeni plaži.

Hotel ima 114 luksuzno opremljenih sob (klima, lcd-tv, telefon, sef, sušilec za lase, balkon, mini bar, brezplačen Wi-fi), tri bare, osrednjo in a-la carte restavracijo, zunanji bazen, otroški bazen, notranji bazen, fitnes, wellness (savna, jakuzzi in parna kopel vključeni v ceno, masaže in lepotni tretmaji z doplačilom ...). Do mesta Drač je cca. 10 km, do prestolnice Tirana 40 km in do letališča 40 km.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.