NOVOLETNI SEJŠELI, 29.12.2019 - SK. ZAGOTOVLJENO

Cena od: 2.651,00 EUR

NOVOLETNI SEJŠELI

ODHOD: 29. december 2019 | 9 dni | letalo


SEJŠELI
veljajo za tropski raj - otok s sanjskimi plažami z belim peskom, ki jih brez pretiravanja lahko uvrstimo med najlepše na svetu. Otok z neokrnjenim bujnim tropskim rastlinjem, s številnimi živalskim vrstami (predvsem živobarvnimi pticami in orjaškimi želvami), s čistim morjem, kjer ima voda prijetnih 25 stopinj in bogatim podvodnim svetom, ki je raj za potapljače. Razlogov za obisk Sejšelov je še veliko več. Vabimo vas, da vstop v Novo leto 2020, dočakate na tem rajskem otoku!

1. dan: Organiziran transfer iz Slovenije (Maribora, Celja oz. Ljubljane) do letališča Marco Polo v Benetkah. Polet s Qatar Airways of 16.00 proti Dohi. Polnočni pristanek v Katarju na letališču v Dohi. Prestop na drugo letalo.

2. dan: Nadaljevalni polet ob 02.30 proti Sejšelom. Pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE ob 09.10 uri dopoldan po lokalnem času. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand****. Čas za prvo spoznavanje hotela in okolice, namestitev, prvo kopanje ... Nočitev.

3. dan: Po zajtrku organiziran dopoldanski izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel, prosto popoldne za kopanje ter priprava na najdaljšo noč. Zvečer bogata SILVESTRSKA VEČERJA v hotelski restavraciji (in na plaži ob hotelu) z glasbo in zabavnim programom. Srečno 2020! Zabava do zgodnjih ur!

4. dan: Kasnejši zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Sledi celodnevni krožni izlet po otoku MAHE s postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih večjih otoških znamenitosti. Krajša avtobusna panorama prestolnice Victoria, nato po slikoviti hribovski poti preko nacionalnega parka Morne do najviščje razgledne točke. Spust na zahodno obalo in v nadaljevanju obisk trgovine z lokalnimi ročnimi izdelki, foto postanek pri plantaži čaja in vstop v naravni rezervat Cap Lazare. Kosilo v lokalni restavraciji, možnost krajšega kopanja na eni izmed čudovitih peščenih plaž ... Vrnitev v Beau Vallon. Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu in v letoviškem kraju za kopanje, sončenje, oz. različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji zelo atraktiven celodnevni izlet s hitrimi ladjami-katamarani na otoka PRASLIN in LA DIGUE (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; nato plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; vsi ogledi in kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

8. dan: Zajtrk. Prosto dopoldne za kopanje oz. zadnje opravke v letoviškem kraju. V zgodnejših popoldanskih urah slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala družbe Qatar Airways ob 18.10 proti Dohi, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.45 po lokalnem času. Sledi namestitev v hotelu v Dohi (transfer vključen).

9. dan: V zgodnjih jutranjih urah transfer nazaj na letališče in ob 08.00 polet letala proti Evropi. Pristanek na letališču v Benetkah ob 12.35 po lokalnem času. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja oz. Maribora.

 

Hotel CORAL STRAND**** leži na najboljši lokaciji ob čudoviti beli peščeni plaži v zalivu Beau Vallon na severnem delu otoka, cca. 30 minut vožnje od letališča. Sobe so klimatizirane, z LCD televizorji, s telefonom, sefom in z balkonom. Naša ponudba vključuje sobe s pogledom na morje. V hotelu je več restavracij (mednarodna, indijska in azijska kulinarika), coctail bar, trgovina s spominki, zunanji bazen. Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...). Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd. V bližini hotela je več restavracij in manjših trgovin.

CENA: 2.790  / 2.651 EUR pri najmanj 20 potnikih 

             2.950 EUR pri najmanj 15 potnikih

5% POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE DO 30.10.2019!


CENA VKLJUČUJE:
letalske polete Benetke-Doha-Sejšeli in nazaj, vse letališke takse, 6 x nočitev v zajtrkom v hotelu Coral Strand**** v sobah 1/2 TWC z balkonom in pogledom na morje, svečano silvestrsko večerjo v hotelu, 1 x nočitev v hotelu**** v Dohi, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), celodnevni izlet po otoku Mahe (kosilo vključeno), organiziran transfer v Dohi do hotela in nazaj, organiziran transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča Benetke in nazaj, spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.

MOŽNA DOPLAČILA:
-
za polpenzion v hotelu = 150 EUR/osebo (5 večerij),
- za celodnevni kombiniran izlet s hitrimi ladjami na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = 225 EUR/osebo

POPUSTI: (sobe proti potrditvi, popusti veljajo skupaj z 2 odraslima)
- za enega otroka do 6. leta starosti brez ležišča = 50% popusta,
- za 1 ali 2 otroka do 12. let = 30% popusta,
- za prvega otroka 12.–15. let = 10% popusta, za drugega otroka 12.–15. let = 20% popusta, 
- za tretjo odraslo osebo v sobi na dod. ležišču = 5% popusta.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.