BOA VISTA - HOTEL MARINE CLUB**** - UGODNE LM in FM PONUDBE !

Cena od: 699,00 EUR

ZELENORTSKI OTOKI HOTEL MARINE CLUB**** otok Boa Vista

 ODLIČNA LAST MINUTE CENA

 HOTEL MARINE CLUB BEACH RESORT **** - SOFT ALL INCLUSIVE

Lokacija:
ob plaži Praia da Cruz, 1 km od glavnega mesta Sal Rei, 7 km od letališča.

Namestitev:
(standard in superior sobe, standardne vile in vile s pogledom na morje). Vse sobe imajo SAT TV, telefon, ventilator, sušilec za lase, mini bar in sef.
Standard sobe se nahajajo v zgornjem delu vasi  (nad bazenom) in lahko sprejmejo le dve odrasli osebi.
Superior sobe, ki se prav tako nahaja v zgornjem delu vasi nad bazenom, imajo čudovit pogled na morje z balkonom ali verando ter lahko sprejmejo največ tri odrasle ali dve odrasli osebi in dva otroka.
Vile: standard vile in vile s pogledom na morje (4 osebe), ter morske vile, ki so ob morju (5-6 oseb), so hišice zgrajene iz kamna in se nahajajo v spodnjem delu hotela.

Storitev: SOFT ALL INCLUSIVE od 7:30 do 23:00
Pijača dobrodošlice, samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo, brezalkoholne pijače ob obrokih, naravno in mineralno vodo od 7.30 do 24.00, brezalkoholna pijača od 10:00 – 22:00, aperitiv s prigrizkom od 18.00 do 19.00 v baru ob bazenu, dnevne aktivnosti in večerno animacijo, 1x tedensko tradicionalno večerjo z folkloro.

Hotelska ponudba:
bar ob bazenu in na plaži, v baru ob bazenu možnost tudi kosila, glavno samopostrežno restavracijo s pogledom na morje, ob doplačilu in primeru razpoložljivosti možnost večerje z jastogom, manjši bazen primeren za otroke, velik bazen z jacuzzijem, butik za prodajo spominkov iz domače obrti, kartic, tobaka. V sklopu objekta se nahaja tudi kino in dvorane za sestanke, knjižnica, masažni, kozmetični in frizerski salon in ambulanta za prvo pomoč.

Šport in zabava:
odbojka na plaži, namizni tenis, biljard, bowling, pikado, vodna aerobika, bogati plesni in tematski večeri, različne zabavne igre, športni turnirji, mini klub za otroke od 4-8 let (v italijanščini), večerna animacija, šole za surf in kite, možnost izletov proti doplačilu.

SOFT ALL INCLUSIVE/OSEBO v 1/2 sobi – ODHODI OB SREDAH IZ VERONE (Italija) via  Sal

 

LAST MINUTE CENA ZA ODHOD-e:

5.12., 12.5. že od 699€


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      
      
      
      
      
      
      
      

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.