LANZAROTE ☼☼☼ - LET IZ BENETK+7 NOČITEV že od 299€

Cena od: 299,00 EUR

LANZAROTE

Ognjeni otok Lanzarote, kot mu pravijo zaradi njegovega vulkanskega nastanka, s svojo slikovito, z lavo in s peskom prežeto pokrajino ponuja številne možnosti za popoln odmik od napornega vsakdanjika. Če bi se za kratek čas radi umaknili nekam na toplo, a nimate dovolj časa ali denarja za daljše eksotične počitnice, potem je ena od dobrih izbir Kanarsko otočje, ki kljub svoji skomercializiranosti ponujajo številne prečudovite kotičke, kjer si je mogoče ob sproščanju prav vseh čutil napolniti baterije. 

Otok ognjenih gora in Césarja Manriquesa
Umetnost, kultura, vino in »Havaji Evrope« – idealno tudi za individualiste

in bolj zahtevne goste.

Posebna ponudba iz BENETK

Povratne karte + 7 nočitev že za 299 €/osebo

 ODHOD 4. – 11.12.2018 – 8 dni

Bungalovi PLAYA LIMONES 3*

NOČITEV 299 €/oseba

 Hotel BEATRIZ PLAYA  & SPA 4*

POL PENZION 499 €/oseba

CENA PAKETA NA OSEBO  VKLJUČUJE:

·      letalski prevoz BENETKE/Lanzarote/BENETKE, letališke takse in ročna prtljaga

·      namestitev 7 noči, storitve glede na hotel

·      organizacijo potovanja ter DDV

CENE NE VKLJUČUJEJO: transferja do letališča Benetke, možnost ugodnega parkiranja, zavarovanja rizika odpovedi, zavarovanja s 24 urno asistenco, ter vsega kar ni navedeno pod cena vključuje. 

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet – po želji vam lahko preverimo še druge hotele, apartmaje,…  Poleti iz Benetk so vsak torek in soboto, tako se lahko kombinira tudi 10 dnevne počitnice.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.