SLIKOVITI KANARSKI OTOKI - POČITNICE ALI POTOVANJE IZBIRA JE VAŠA !

Cena od: 350,00 EUR

SLIKOVITI KANARSKI OTOKI

5 unikatnih otokov, ki jih lahko obiščete jeseni. Fuerteventura - otok sonca in vetra, z neskončnimi peščenimi plažami in turkizno modro vodo. Lanzarote - otok s tradicionalnimi vasicami, kot si jih je zamislil cesar Manrique: bele hiške z zelenimi ali modrimi okni in vrati. Pokrajina NP Timanfaya pa izgleda kot bi prišli na Luno. Gran Canaria - mešanica kolonialnih mest, goratega sveta in sipin Maspalomas. Tenerife - znan po mogočnem vulkanu Teide, Loro parku, simpatičnih mestih, vasici Masca in lepih plažah. Gomera - zeleni raj za pohodnike, kjer kar ne zmanjka slikovitih poti. Vsak zase je čudovit, prepričajte pa se sami.

TENERIFE   ali   GRAN CANARIA

ODHODI petek ali ponedeljek Benetke (Treviso)

september, oktober, november 2018 

že od 350 €/oseba najem apartmaja    /    že od 450 €/oseba POLPENZION

LANZAROTE

ODHODI sreda ali nedelja Bologna

september, oktober, november 2018 

že od 395 €/oseba najem apartmaja   /     že od 475 €/oseba POLPENZION

LANZAROTE

ODHODI torek, četrtek ali nedelja Bergamo

september, oktober, november 2018 

že od 385 €/oseba najem apartmaja   /    že od 485 €/oseba POLPENZION

POTOVANJE Kanarski trojček - Gran Canaria, Lanzarote in Fuerteventura

– spoznajte zgodovino, arhitekturo in umetnost na Gran Canarii
– ognjeni otok Lanzarote
– peščene plaže in kristalno čisto morje na Fuerteventuri

ODHODA: 23.09. in 27.10.2018 – TOP TERMINI

Potovanje 8 dni aktualna cena 990 €/oseba  

Cena (najmanj 30 udeležencev) vključuje:

prevoz do bližnjega letališča in nazaj, letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine (57 EUR), 7 nočitev v izbranih hoteli na nivoju 3* z zajtrkom, prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom, vstopnine po programu, vstopnina v nacionalni park Timanfaya, vstopnina v lavin tunel, vstopnina do razgledne točke del Rio, slovensko vodenje, stroške priprave in organizacije

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet na letalu in izbranem apartmaju ali hotelu - v skladu s splošnimi pogoji ! 

Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak.

Razpoložljivost: Ponudba velja na dan 18/07/2018 in se dnevno spreminja, zato svetujemo, da z rezervacijo pohitite. Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu.  


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.