POČITNICE NA SANJSKIH PEŠČENIH PLAŽAH MAURITIUSA že od 1290 € all inclusive

Cena od: 1.290,00 EUR

 

 POČITNICE NA MAURITIUSU

...več kot le poležavanje na belem pesku; bujna zelena narava vas bo popeljala po otoku polnem nasadov vanilije, popra, cvetja in drugih začimb; poskusite njihov eksotični ananas – jedo ga s soljo in čilijem; največji koralni greben na svetu pa kar kliče po odkrivanju zanimivega podmorskega življenja…

PREŽIVITE POČITNICE NA SANJSKIH PEŠČENIH PLAŽAH

ODHODI: pomlad – poletje 2018

TRAJAJANJE: 9 dni/7 noči  

leti z letalsko družbo Emirates (Benetke, Bologna, Milano)

CASUARINA BEACH *** ALL INCLUSIVE

HOTEL

NAMESTITEV

STORITEV

CENA NA OSEBO V DVOPOSTELJNI SOBI

Casuarina Beach 3* 

Bungalow

AI

od € 1290

CENA PO OSEBI VKLJUČUJE: letalski prevoz na redni liniji v ekonomskem razredu, letališke takse (veljavne na dan 25/01/2018), transfer letališče/hotel/letališče, namestitev v dvoposteljni sobi, ALL INCLUSIVE, asistenca na letališču in destinaciji, strošek organizacije počitnic.

CENA NE VKLJUČUJE: transferja do odhodnega letališča, zavarovanja rizika odpovedi, zdravstvenega zavarovanja, dodatnih storitev na destinaciji (fakultativni izleti,...), morebitnih lokalnih taks, vsega kar ni navedeno pod cena vključuje

OPOMBE: Cena ponudbe velja na dan 25/01/2018. Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila. Višina le teh je znana po prejeti potrjeni rezervaciji letalskega prevoza.

Vse rezervacije so na vprašanje. Končno ceno vam oblikujemo po potrjeni letalski rezervaciji.


Ponudba velja za rezervacije do 01.02.2018 oz. do zapolnitve prostih kapacitet - v skladu s splošnimi pogoji ! 

Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak.

Ostale informacije o namestitvi in ponudbi dobite v agenciji.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.