POČITNICE NA SANJSKIH PEŠČENIH PLAŽAH MAURITIUSA - ODHODI med 7.1. in 31.3.2019

Cena od: 1.330,00 EUR

MAVRICIJ – nebeško lep

POČITNICE 2019

 NAJBOLJ ZAŽELENA POČITNIŠKA DESTINACIJA INDIJSKEGA OCEANA

 Mavricij je otok tisočerih obrazov. Gosti lahko ljubitelje golfa, zanesenjaške windsurferje, preproste popotnike ter seveda družine in zaljubljence. Kljub svoji majhnosti je eden najbolj poseljenih otokov na svetu (na njem živi 1,2 milijona prebivalcev) in zelo priljubljen med turisti. Vabi vas s svojimi nebeškimi plažami, raznolikim rastlinstvom in živalstvom, mešano kulturo,.. Na poti lahko vidite hindujske templje, kitajske četrti in na drugi strani preproste ribiške vasice in barakarska naselja. Hkrati vas vabi, da si ogledate mogočne slapove in čudovite botanične vrtove ter parke.

S svojo lepoto je navdušil obiskovalce iz celega sveta, tudi vas bo!

 VRHUNCI: več kot le poležavanje na belem pesku; bujna zelena narava vas bo popeljala po otoku polnem nasadov vanilije, popra, cvetja in drugih začimb; poskusite njihov eksotičen ananas – jedo ga s soljo in čilijem; največji koralni greben na svetu pa kar kliče po odkrivanju izredno zanimivega podmorskega življenja

ODHODI med 7.1. in 31.3.2019

LETALO + 7 NOČI V HOTELU + TRANSFER

MON CHOISY BEACH RESORT 3*(Mont Choisy) z nočitev/zajtrkom že od 1.330€

MANISA 3*(Flic-en-Flac) s polpenzionom že od 1.355€

Vključeno v ceni: povratni let iz Italije z družbo Emirates, letališke pristojbine, storitev v dvoposteljni sobi v izbranem hotelu, organizacija potovanja

Novoporočenci 100€ popusta na rezervacijo!


Na voljo imamo tudi druge namestitve - vse na povpraševanje!

Naprošamo vas, da nam ob povpraševanju navedite točne željene datume počitnikovanja.

Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak. Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet na letalu in hotelu - v skladu s splošnimi pogoji ! 

 Vse rezervacije so na vprašanje. Končno ceno vam oblikujemo po potrjeni letalski rezervaciji.

Razpoložljivost: Ponudba velja na dan 28.08.2018 zato svetujemo, da z rezervacijo pohitite. Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. 

Ostale informacije o namestitvah in ponudbi dobite v agenciji.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.