BARCELONA - odhodi iz Benetk po želji

Cena od: 370,00 EUR

*POTOVANJA V NAJLEPŠE PRESTOLNICE*

BARCELONA

Glavno katalonsko mesto vas bo navdušilo z bogato in raznoliko arhitekturo, številnimi muzeji in galerijami, okusno hrano in obiljem možnosti za zabavo…

Barcelona je glavno katalonsko mesto, kjer se prepletata močan vpliv katolištva in sodobna arhitektura, ki jo je navdihnil najbolj znani katalonski arhitekt Antonio Gaudi.
Obisk mesta je prijeten v katerem koli letnem času. Priporočamo ogled središča mesta, ki vas bo nadvse navdušilo s svojo dih jemajočo arhitekturo, ne pozabite pa si ogledati mestne tržnice La Boqueria, ki stoji tik ob najprometnejši ulici La Rambla. Na tržnici si lahko brez slabe vesti izberete svojo večerjo, ki jo Španci zaužijejo razmeroma pozno, okoli devete ali desete ure zvečer. Mesto hrani zapuščino znamenitega arhitekta Antonija Gaudíja, saj na vsakem koraku vidimo nekaj, kar je zgrajeno v njegovem slogu. Največ znamenitosti si lahko na enem mestu ogledate v parku Güel, ki je tik pod goro Tibidabo. Vpliv Gaudíja pa se čuti tudi v samem središču mesta, kjer stojita dve njegovi najpomembnejši stavbi –Casa Milà ali kot jo nekateri imenujejo, La Pedrera in Casa Batlló.
Za obe je značilno, da njune stene niso ravne. Stavbo Batlló namesto ometa krasi mozaik. Najzanimivejša pa je zaenkrat še nedokončana katedrala Sagrado Familia, ki je zgrajena v gotskem slogu. Njena podoba je ponos Barcelone, nekateri pa napovedujejo, da bo končana šele leta 2026.

 Odhodi iz Benetk 5 dni / 4 noči

ODHOD po želji potnika jan/feb/mar 2017

                                       Cena po osebi: od 370 €                      

CENA VKLJUČUJE:

- letalsko vozovnico na relaciji Benetke - Barcelona - Benetke
- vse letališke pristojbine
- 4 x nočitev v dvoposteljni sobi na osnovi zajtrka v hotelu***
- organizacijo potovanja

Cene je trenutna in je odvisna od razpoložljivih kapacitet. NAVEDENE CENE SO V EUR PO OSEBI V DVOPOSTELJNI SOBI.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet ter v skladu s splošnimi pogoji,  število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak

 

 

 

 

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.