MILANO in BOROMEJSKI OTOKI – 3 dni 18.5. in 22.6.2018- ZAGOTOVLJENO

Cena od: 209,00 EUR

MILANO in BOROMEJSKI OTOKI – 3 dni

Predviden program


1. dan: SLOVENIJA/ Vrtojba - MILANO - JEZERO COMO       včereja, nočitev

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do MILANA, poslovnega in mondenega središča Italije. Po prihodu v glavno mesto Lombardije ogled mestnih znamenitosti. Največja je vsekakor milanska stolnica, odličen primer visoke italijanske gotike, z množico stolpičev. Grad družine Sforza iz 14. stol., galerija Vittoria Emmanuela in operna hiša Scala so znamenitosti, ki bodo še dopolnile vtis o mestu. Po ogledih nadaljevanje do jezera Como, ki velja za enega najlepših in najbolj razgibanih italijanskih jezer. Postanek v Comu za informativni ogled starega dela mesta. Nastanitev v hotelu v okolici. Večerja in nočitev.

2. dan: BORROMEJSKI OTOKI         zajtrk, večerja, nočitev

Zajtrk v hotelu. Dan je namenjen sprehodom ob drugem največjem italijanskem jezeru Maggiore, ki s svojo naravno lepoto in številnimi lepo urejenimi turističnimi središči, kot so Stresa, Belgirate, Bavena, prav gotovo sodi med najlepša evropska jezera. Zanimiva bo plovba z ladjo po jezeru z vmesnimi postanki na otokih, ki vas bodo prevzeli s svojimi vilami in zelenimi vrtovi. Za doplačilo si lahko ogledate tudi notranjost nekaterih palač. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev

3. dan: GARDSKO JEZERO – SIRMIONE – VERONA - SLOVENIJA   zajtrk

Zajtrk in vožnja do največjega italijanskega jezera - jezera Garda. Jezersko pokrajino ob vznožju hribov odlikuje prijetno mediteransko podnebje. Vinska trta, oljke in limonovci so značilni za to pokrajino, znano po proizvodnji kvalitetnega olivnega olja. Postanek na polotoku Sirmione, ki kot dolg naravni pomol sega proti sredini jezera. Sledila bo vožnja do Verone, mesta s številnimi kulturnozgodovinskimi znamenitostmi in mesta nesrečne ljubezni Romea in Julije. Ogled najpomembnejših znamenitosti. Pozno popoldne vožnja proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

  *** Dokončni razpored ogledov bo vodnik določil na kraju samem.

Vodnik bo poskrbel, da bo program kar najbolje usklajen z urniki ter da  zaradi tega ne bo okrnjena prvotna zamisel programa !***  

CENA po osebi: 209,00 €     /minimalno 45 udeležencev/   

ODHODI: 18.05. in 22.06.2018 - zagotovljena odhoda

 Cena vključuje: Avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, dva polpenziona v hotelu 3*, plovbo z ladjico po jezeru Maggiore, zunanje oglede po programu, stroške spremstva in organizacije potovanja.

Doplačila: za manjšo skupino med 35 in 44 potnikov 20 €; turistična taksa v hotelu pribl. 2 €/noč, enoposteljna soba 54 €, vstopnina za vrtove in palače na otokih pribl. 18 € ter na poti vse kar ni navedeno pod cena vključuje.

Popust: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

OPOZORILO: Najmanjše število potnikov potrebno za izvedbo izleta je 35 udeležencev.

V primeru manjšega števila udeležencev si pridržujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.