SAFARI PARK in VERONA, odhodi: 2.5., 13.6., 5.9., 24.10.2020

Cena od: 61,00 EUR

SAFARI PARK in VERONA

Cena odhoda

61,00 EUR pri udeležbi najmanj 45 oseb

72,00 EUR pri udeležbi najmanj 35 oseb

Podrobnosti

Možni popusti:
 • OTROCI DO 12 LET 6,00 EUR
Možna doplačila:
 • PRIJAVA MANJ KOT 7 DNI DO ODH. 10,00 EUR

Predviden program

Vožnja preko severne Italije, mimo Benetk, Padove, Vicenze in Verone. Nekaj kilometrov pred Gardskim jezerom se bomo ustavili v živalskem parku Natura Viva. Sestavljen je iz treh vsebinskih delov. Prvi del predstavlja ‘animalzoo’, to je ‘klasični’ živalski vrt, kjer bomo lahko videli okrog 200 živalskih vrst z vseh celin.
Drugi sklop parka predstavlja svet dinozavrov (makete v naravni velikosti), kjer nas bodo dinozavri vrnili nazaj v zgodovino; poleg njih se v terariju in akvariju predstavljajo še številni plazilci in tropske ribe.
Vsekakor je najbolj zanimiv tretji del, safari. Z avtobusom se bomo zapeljali skozi ‘savano’ in se ‘iz oči v oči’ srečali z živalmi, ki se prosto gibljejo po parku.
V parku Natura Viva se bomo srečali s čudovitim živalskim svetom, v nadaljevanju dneva pa bomo lahko občudovali Verono, eno najbolj ljubkih in umetniško najbolj vabljivih severno italijanskih mest. Slikovito središče je postavljeno ob hitro tekočo reko Adižo, posejano je z rimskimi in srednjeveškimi ostanki in pravim labirintom starih ulic. Skoraj vsak košček mesta je še vedno tako romantičen, kot je bil v času, ko si je Shakespeare izbral Verono za prizorišče zgodbe o Romeu in Juliji. Med sprehodom po mestu bomo videli Areno – amfiteater iz 1.stol., najelegantnejšo ulico Vio Mazzini, najimenitnejši trg Piazza delle Erbe, meščanske hiše in številne cerkve. Nekaj časa za samostojne oglede ali pa za posedanje na uličicah pred številnimi kavarnami. Vožnja proti domu, prihod je predviden v poznih večernih urah.

Cena vključuje

 • prevoz s turističnim avtobusom,
 • vstopno takso v Verono za avtobus,
 • zunanje oglede po programu,
 • skupinsko vstopnino v park Natura Viva,
 • turistično vodenje vodnika z licenco GZS, organizacijo izleta in ddv.

Opomba k ceni

TA GEA d.o.o. lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 7 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

Opombe k izletu

 • Program bo izveden ob prijavi vsaj 35 potnikov, sicer vas bomo obvestili najmanj 2 dni pred začetkom potovanja / izleta.
 • Redno prodajo izleta zaradi postopka rezervacije in plačila vstopnic zaključujemo 7 dni pred razpisanim datumom izvedbe. V primeru NOVE prijave, ki bo manj kot 7 dni do odhoda, je OBVEZNO DOPLAČILO 10,00 € / osebo (velja tudi za otroke).
 • Za potovanje potrebujete veljavni osebni dokument.
 • Program izleta velja kot končno obvestilo.
 • Priporočamo športno opremo.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.