LIZBONA Z OKOLICO FLY & DRIVE - posebne ponudbe

Cena od: 430,00 EUR
LIZBONA Z OKOLICO, 5 DNI
Portugalska in Lizbona, zaradi svoje mogočne sosede Španije, pogosto ne pride do pravega izraza. Vendar krivično. Pohvali se lahko z največjim akvarijem v Evropi Oceanário de Lisboa, živalskim vrtom, ki ponuja kar 335 različnih živalskih vrst, mostom Vasco da Gama in visečim mostom 25. aprila, ki sta najdaljša mostova v Evropi. Poleg pestre zgodovine in številnih drugih znamenitosti, pa je edino evropsko glavno mesto, ki ima dolgo obalo s peščenimi plažami. 
 

ODHOD: VSAK DAN

1. DAN: BENETKE - LIZBONA
Polet proti Lizboni. Prihod v Lizbono. Transfer do hotela v središču mesta z javnim prevozom ali taksijem. Prosto za samostojne sprehode in drugo. Nočitev.

2. DAN: LIZBONA – QUELUZ - SINTRA – LIZBONA
Zajtrk. Po zajtrku predlagamo vožnjo z železnico (cca. 20 minut) do Queluza. Ogled dvorca, ki je bil Versailles portugalskih kraljev in v katerem še danes prirejajo sprejeme za predsednike tujih vlad. Nato  Nadaljevanje vožnje z vlakom (cca. 20 minut) do Sintre in obisk poletne palače portugalskih kraljev. Zaradi svoje mikro klime (subtropskega podnebja) je Sintra od nekdaj privabljala popotnike iz celega sveta. Vrnitev v Lizbono z vlakom (cca. 40 minut) v poznih popoldanskih urah. Predlagamo večerja v eni od restavracij v Baixi ali v bližini trga Restauradores. Nočitev.

3. DAN: LIZBONA
Zajtrk. Po zajtrku predlagamo naslednji ogled Lizbone. Lizbono si boste pogledali z javnimi prevoznimi sredstvi. Dopoldne  ogled predela Belem s Hieromitskim samostanom, spomenika portugalskih odkritij in stolpa Belem, ki je simbol Lizbone in muzeja kočij, ki je edinstven na svetu. Popoldne ogled lizbonske katedrale in gradu iz katerega je izjemen pogled na celotno mesto. Zvečer obiščite enega od lokalov v katerem pojejo Fado. Nočitev.

4. DAN: LIZBONA
Zajtrk. Po zajtrku predlagamo naslednje nadaljevanje ogled Lizbone. Lizbono si boste pogledali z javnimi prevoznimi sredstvi. Ogled četrti Baixa, ki je bila v potresu pred 250 letimi skoraj zravnana z zemljo, nato pa so jo popolnoma obnovili. Od tu je le korak do literarne četrti Chiado, kjer si lahko v najbolj znani kavarni Brasileira privoščite najboljšo brazilsko kavo. Če boste želeli si lahko pogledate tudi največji akvarij v Evropi, ki so ga zgradili za Expo leta 2000. Nočitev.

5. DAN: LIZBONA - BENETKE
Zajtrk. Transferja na letališče z javnim prevozom ali taksijem in polet proti Benetkam. Prihod v Benetke. Konec potovanja.

CENA PO OSEBI: OD 430 EUR

CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Benetke – Lizbona – Benetke
- vse letališke takse
- 4 nočitve v dvoposteljni sobi na osnovi zajtrka 
- hotel v središču mesta
- organizacija potovanja

CENA NE VKLJUČUJE:
- vsi prevozi po Lizboni
- vse vstopnine za oglede
- stroški po osebnih naročilih
- vsa prehrana razen zajtrka
- vse kar ni omenjeno pod cena vključuje.

ZA OGLED LIZBONE IN OKOLICE PREDLAGAMO JAVNA PREVOZNA SREDSTVA (AVTOBUSI, METROJI, TRAMVAJI IN VLAKI), KER JAVNI PREVOZ Z LAHKOTO OMOGOČA OGLED VSEH POMEMBNIH ZANIMIVOSTI. VSI PREVOZI PO LIZBONI IN SINTRI TER VSE VSTOPNINE STANEJO CCA. 80  EUR PO OSEBI. MOŽNOST PODALJŠANJA POTOVANJA !

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.

Ponudba velja na dan 10.02.2017 oz. do spremembe cene letalskega prevoza. 

Dodatne informacije dobite v agenciji !

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet ter v skladu s splošnimi pogoji,  število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.