London - 5 dni: 22. sep., 27. okt 2018

Cena od: 569,00 EUR

ODHODI:  11. avg. ,   22. sep. ,   27. okt 2018

PROGRAM

1. DAN SLOVENIJA - LONDON Nočitev

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana in polet proti Londonu. Po pristanku prevoz do hotelin nastanitev. V popoldanskem času bomo začeli prve oglede mesta. Vožnja do Tower Bridge-a, enega izmed simbolov Londona, Tower of London, katedrala Sv. Pavla, Milenijski most, City...Zvečer bomo obiskali Covent Garden s sštevilnimi pubi in restavracijami. Prosto za večerjo in nočitev.

2. DAN LONDON Zajtrk, nočitev

Po zajtrku sledi ogled mesta (deloma peš in deloma z javnim prevozom), nato pa raziskovanje Londona peš in s podzemno železnico. Buckinghamska palača - rezidenca kraljeve družine, Westminstrska opatija, kjer so bili kronani in so pokopani kralji in kraljice, parlament in Big Ben, Downing street, uradna rezidenca britanskega ministrskega predsednika, trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circus, St. James park in palača, Clarence House, Buckinghamska palača, White Hall in Covent Garden so znamenitosti na "londonski peš poti". V popoldanskem času bomo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi iz sveta slavnih. Povratek v hotel.

3. DAN LONDON
Zajtrk, nočitev

V dopoldanskem času predlagamo poldnevni izlet z ladjo po Temzi v Greenwich, kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Sprehodili se bomo mimo Pomorskega muzeja, bojne ladje Cutty Sark... sledilo bo nekaj prostega časa za obisk tržnice in povratek v London, kjer bomo nadaljevali z ogledi, nekaj časa bo namenjeno obisku Hyde Parka in nakupom na znameniti nakupovalni ulici. Po želji se boste lahko zapeljali z londonsko znamenitostjo London Eye. Obisk Kitajske četrti in prosto za večerjo. Povratek v hotel.

4. DAN LONDON
Zajtrk, nočitev

Po želji ob doplačilu predlagamo poldnevni izlet v Windsor, sedanjo rezidenco kraljeve družine (v času protokolarnih dogodkov obisk notranjih kraljevih apartmajev ni možen, predviden je obisk vasice in dvorišča). V popoldanskem času si lahko po želji ob doplačilu ogledate katerega izmed številnih muzejev: Victoria and Albert Museum, Natural History ali Science Museum, lahko pa obiščete znamenito veleblagovnico Harrod's.

5. DAN LONDON - SLOVENIJA
Zajtrk

Prosto do odhoda avtobusa na letališče in polet v Slovenijo.

CENA PO OSEBI OD: 569,00€

CENA VKLJUČUJE:Letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana, vključen en kos ročne prtljage dimenzije 42x32x25cm, letališke in varnostne pristojbine, prevoz z avtobusom letališče - prevoz letališče - hotel - letališče (avtobus, minibus ali vlak) - letališče, štiri nočitve z zajtrki v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacija potovanja.

Doplačila/popusti:

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -10%

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 15 potnikov) 20 € - na odhodu 28.10. brez doplačila za manjšo skupino!

SEDEŽI NA LETIH: sedežni red na letih za London je v domeni letalskega prevoznika (Easyjet, Wizzair), zato NI nujno, da so sedeži skupaj. Za zagotovitev sedenja skupaj je možno doplačilo v višini 14 € za obe smeri.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 169 €

 

Možno je doplačati več prtljage (ob prijavi):
- 20 € po smeri - large cabin bag (namesto majhnega kosa prtljage) dimenzije 56x45x25 cm
- 40 € po smeri - 1 kos oddane prtljage do 23 kg

MOŽNA DOPLAČILA na poti: poldnevni izlet v Windsor 40 GBP, polednevni izlet z ladjo z ladjo po Temzi v Greenwich 16 GBP, Muzej voščenih lutk Madame Tussaud's 33GBP, vozovnica za dnevno vožnjo po Londonu pribl.12GBP morebitne vstopnine na poti.

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.