London - 4 dni: 26. maj , 23. jun. , 11. avg. , 22. sep. , 27. okt 2018

Cena od: 489,00 EUR

ODHODI 27. apr. , 29. apr. , 26. maj , 23. jun. , 11. avg. , 22. sep. , 27. okt 2018

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - LONDON
Nočitev

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana in polet proti Londonu. Po pristanku prevoz do hotela in nastanitev. V popoldanskem času bomo začeli prve oglede mesta. Vožnja do Tower Bridge-a, enega izmed simbolov Londona, Tower of London, katedrala Sv. Pavla, Milenijski most, City... Zvečer bomo obiskali Covent Garden s sštevilnimi pubi in restavracijami. Prosto za večerjo in nočitev.

2. DAN
LONDON
Zajtrk, nočitev

Po zajtrku sledi ogled mesta (deloma peš in deloma z javnim prevozom), nato pa raziskovanje Londona peš in s podzemno železnico. Buckinghamska palača - rezidenca kraljeve družine, Westminstrska opatija, kjer so bili kronani in so pokopani kralji in kraljice, parlament in Big Ben, Downing street, uradna rezidenca britanskega ministrskega predsednika, trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circus, St. James park in palača, Clarence House, Buckinghamska palača, White Hall in Covent Garden so znamenitosti na "londonski peš poti". V popoldanskem času bomo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi iz sveta slavnih. Povratek v hotel.

3. DAN
LONDON
Zajtrk, nočitev

V dopoldanskem času predlagamo poldnevni izlet z ladjo po Temzi v Greenwich, kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Sprehodili se bomo mino Pomorskega muzeja, bojne ladje Cutty Sark... sledilo bo nekaj prostega časa za obisk tržnice in povratek v London, kjer bomo nadaljevali z ogledi, nekaj časa bo namenjeno obisku Hyde Parka in nakupom na znameniti nakupovalni ulici. Po želji se boste lahko zapeljali z londonsko znamenitostjo London Eye. Obisk Kitajske četrti in prosto za večerjo. Povratek v hotel.

4. DAN
LONDON - SLOVENIJA
Zajtrk

Prosto do prevoza na letališče in polet proti Sloveniji.

Cena PO OSEBI od: 489€

CENA VKLJUČUJE:Letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana, vključen en kos ročne prtljage dimenzije dimenzije 42x32x25cm, letališke in varnostne pristojbine, prevoz z avtobusom letališče - prevoz letališče-hotel-letališče (avtobus, minibus ali vlak) - letališče, tri nočitve z zajtrki v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacija potovanja.

Doplačila/popusti:

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -10%

SEDEŽI NA LETIH: sedežni red na letih za London je v domeni letalskega prevoznika (Easyjet, Wizzair), zato NI nujno, da so sedeži skupaj. Za zagotovitev sedenja skupaj je možno doplačilo v višini 14 € za obe smeri.

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 15 potnikov) 20 € 

Možno je doplačati več prtljage (ob prijavi):
- 20 € po smeri - large cabin bag (namesto majhnega kosa prtljage) dimenzije 56x45x25 cm
- 40 € po smeri - 1 kos oddane prtljage do 23 kg

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 98 €

MOŽNA DOPLAČILA na poti: večerja v pubu 18 GBP, muzej voščenih lutk Madame Tussaud's 33 GBP, poldnevni izlet z ladjo po Temzi v Greenwich 16 GBP, vozovnice za podzemno železnico - dnevna vozovnica 12 GBP, morebitne vstopnine na poti.

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.