IRSKA - 4 dni: 27. april 2018

Cena od: 630,00 EUR

IRSKA  

ODHOD: 27. april 2018 | 4 dni | letalo | šifra: IRS610

Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 21.30 zvečer (v četrtek, 26.4.2018). Pobiranje potnikov proti Mariboru.

1. dan: Nočni transfer preko Avstrije na letališče v Bratislavi. Polet v Dublin z nizkocenovno družbo Ryanair ob 06.45. Pristanek ob 08.40 po lokalnem času. Avtobusna vožnja mimo mesta Athlone do kraja CLONMACNOISE in ogled pomembnega zgodnjekrščanskega samostana. Nadaljevanje preko pokrajine Galway do zahodne obale in v mesto GALWAY, ki mu pravijo tudi »zahodna prestolnica« in je središče ohranjanja keltske kulture. Ogled glavnih znamenitosti: letoviško predmestje Salthill, univerza, katedrala ... Sprehod skozi živahno mestno jedro: grad Lynch, cerkev sv. Nikolaja, ulica Quay, španski obok ... Nekaj prostega v mestu, nato nastanitev v hotelu nekje na tem območju. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja do znamenitih klifov – CLIFFS OF MOHER. Postanek za ogled, nato potovanje mimo Ennisa in Limericka do vasice ADARE, ki slovi kot najlepša na Irskem. Popoldanski ogled znamenitega samostana ROCK OF CASHEL. Sledi vožnja v mesto KILKENNY za ogled mestnega jedra. Nastanitev, večerja in nočitev.  

3. dan: Po zajtrku ogled tamkajšnjega gradu. Nato vožnja proti severu po ledeniški dolini GLENDALOUGH, ki je bila prizorišče snemanja mnogih filmov o Irski. Prihod v DUBLIN. Prosto popoldan za samostojno odkrivanje mesta. Namestitev v hotelu. Možnost obiska irskega večera (večerja s tipičnim programom) v lokalu. 

4. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled irske prestolnice DUBLIN. Krožni ogled, nato obisk najstarejše univerze na Irskem TRINITY COLLEGE, kjer je shranjena znamenita “Book of Kells”. Sledi ogled pivovarne GUINNESS in pokušina njihovega črnega piva. Prosto za manjše nakupe oz. dodatne oglede v mestu. Transfer na letališče in polet z družbo Ryanair ob 19.55 in pristanek v Budimpešti ob 23.55. Transfer v Slovenijo in prihod v Maribor oz. v Ljubljano v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

CENA: 630 EUR
pri najmanj 40 potnikih 

            690 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski poleti na relaciji Bratislava–Dublin in Dublin–Budimpešta, vse letališke takse (v višini cca. 110 EUR), 1 kos ročne prtljage do 10 kg (dimenzij 55x40x20 cm + dodatno 1 manjši kos dimenzij 35x20x20 cm),  2 x polpenzion in 1 x nočitev z zajtrkom v hotelih turistične kategorije (nastanitev v vseh hotelih v sobah 1/2 TWC), prevoz s turističnim avtobusom na Irskem po programu, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine:
samostan Clonmacnoise, dostop do klifov Moher, Rock of Cashel, grad Kilkenny, Trinity College v Dublinu, pivovarne Guiness, (skupno cca. 45 EUR/osebo).

MOŽNI DOPLAČILI:
za sobo 1/1 = 75 EUR, za irski večer (večerja, program, prevoz) = od cca. 45 EUR naprej.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.