Amsterdam - odhodi iz Benetk po želji

Cena od: 299,00 EUR

*POTOVANJA V NAJLEPŠE PRESTOLNICE * AMSTERDA *

Rečni kanali, svetovno znani muzeji in zgodovinske znamenitosti nas prepričajo, da je Amsterdam eno izmed najbolj romantičnih mest na svetu !

Je tudi mesto tolerance in raznolikosti. Ima vse prednosti velikega mesta: kulturo, zabavo, raznolike restavracije, dober transport, pa vendar je relativno majhno, tiho in z zelo malo cestnega prometa; zahvala za to gre mestnim kanalom. V Amsterdamu niste nikoli daleč stran od svojega cilja.  Glavne turistične znamenitosti so muzeji. Gotovo ste že slišali za Rijksmuseum, Stedelijk Museum ali Van Goghov muzej, vendar je to le kapljica v malo morje petdesetih muzejev Amsterdama, ki vsako leto privabijo milijone turistov. Veliko je manjših presenečenj v mestu, nedvomno pa vsi veste za židovsko deklico Ano Frank, katere hiša stoji v nizozemski prestolnici. Sprva se zdi, da je mesto obstalo v sedemnajstem stoletju, ki je znano kot zlato obdobje nizozemske kulture. Mesto je veliko, a majhno - polno skritih kotičkov. Če imate priložnost, se sprehodite peš po mestu in si oglejte ozke holandske hiše in plavajoče domove prebivalcev najbolje pa bo, da se opogumite in najamete kolo ter si Amsterdam ogledate  iz perspektive - kraljev ulic!

Odhodi iz Benetk 4 dni / 3 noči

ODHODI po želji potnika jan/feb/mar 2019

Cena po osebi: od 299 €

 CENA VKLJUČUJE:

- letalsko vozovnico na relaciji Benetke - Amsterdam - Benetke
- letališke in varnostne pristojbine

- ročno prtljago do 10 kg
- 3x nočitev v dvoposteljni sobi na osnovi zajtrka v hotelu*** /
primer hotela: WEST SODE INN AMSTERDAM *** ali podoben
- organizacijo potovanja

Cena ne vključuje: transferja letališče – hotel – letališče, dodatnih fakultativnih vstopnin, zavarovanja rizika odpovedi dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini ter vse kar ni navedeno pod „cena vključuje". 

Termini potovanja od 14/01 – 31/03/2019. Cene je trenutna in je odvisna od razpoložljivih kapacitet. Odhodi so individualni in jih lahko prilagodimo vašim željam.  NAVEDENE CENE SO V EUR PO OSEBI V DVOPOSTELJNI SOBI.

Ponudba velja do zapolnitve prostih kapacitet ter v skladu s splošnimi pogoji. Število kapacitet je omejeno; pridržujemo si pravico do morebitnih napak

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.