AMSTERDAM IN OKOLICA z LETALOM: 27. april 2018 - zagotovljeno in zadnja mesta

Cena od: 399,00 EUR

AMSTERDAM IN OKOLICA

ODHOD: 27. april 2018 | 3 dni | letalo | šifra: AM1065

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj (z doplačilom možen organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja). Ob 09.00 polet iz Ljubljane z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, kjer bo predviden pristanek ob 10.55. Vožnja v AMSTERDAM in ogledi v mestu: žel. postaja, Damrak,  trg Dam, pivovarna Heineken, ogled brusilnice diamantov ... Popoldan nekaj prostega za samostojne oglede in možnost obiska katerega izmed muzejev (Rijskmuzej, Van Gogh muzej, hiša Ane Frank ...). Po želji vožnja z ladjico po kanalih. Večerni sprehod po znameniti »rdeči ulici«. Poznejša namestitev v hotelu v mestu ali okolici. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dan v Amsterdamu za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELFT, obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN. Vrnitev v hotel in nočitev (po želji tudi ponovna možnost večernega obiska Amsterdama).

3. dan: Zajtrk. Prost dopoldan v Amsterdamu za samostojne oglede in manjše nakupe (možen obisk katerega izmed muzejev ...). V popoldanskem času pa severno od Amsterdama sledi obisk muzejske vasice ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna). Transfer na letališče in ob 19.00 polet v Verono, kjer bo pristanek predvidoma ob 20.45. Sledi še organiziran transfer iz Verone nazaj v Slovenijo do Ljubljane oz. do letališča Brnik.


CENA: 399 EUR pri najmanj 30 potnikih 

             435 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovno družbo Transavia na relaciji Ljubljana–Amsterdam in Amsterdam–Verona, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage do 10 kg, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede in prevoze na Nizozemskem po programu, organiziran transfer iz letališča Verona nazaj do Ljubljane, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: - za sobo 1/1 = 60 EUR, celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina za Keukenhof), min. 20 oseb = 65 EUR, povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja na letališče Jožeta Pučnika oz. do Ljubljane = 30 EUR, za kos prtljage za oddajo (po ceniku prevoznika),

Možna doplačila na licu mesta: večerje = cca. 25 EUR, vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15  EUR.

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

 

POMEMBNO: Če bo iz hotela možna povezava do centra Amsterdama z javnim prevozom, si pridržujemo pravico, da oglede prvega dne izvedemo (delno ali v celoti) s pomočjo javnega prevoza namesto z najetim avtobusom (vozovnice bodo vključene v ceno). Če bo hotel dlje iz mesta, bo organiziran avtobusni prevoz v skladu z navedbami v programu.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.