NOVOLETNA PRAGA - ZAGOTOVLJEN ODHOD: 30.12.2018 ­čÄä­čÄä ­čÄä

Cena od: 329,00 EUR

ZAGOTOVLJEN ODHOD:  30.12.2018  - 4 DNI

Program potovanja:

1. dan: (KP, NG)–LJUBLJANA–─îEŠKY KRUMLOV–PRAGA

Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 7.00. Ob zadostnem številu prijavljenih potnikov s Primorske (najmanj 20 potnikov) bomo za dopla─Źilo organizirali prevoze iz Kopra (ali Nove Gorice), Kozine in Postojne. Mo┼żni vstopi v Celju, Slovenski Bistrici, Mariboru. Vo┼żnja mimo Dunaja proti ─îeški. Prvi daljši postanek bo v mestu ─îešky Krumlov, ki je pod Unescovim varstvom. Prosti ─Źas za okrepitev in sprehod po slikovitem srednjeveškem trgu, zanimivo stisnjenem mestnem jedru, ki ga skoraj povsem ovija reka Vltava. Nad reko na skalovju se pa dviga drugi najve─Źji grad na ─îeškem. Nadaljevanje poti v Prago. Nastanitev v hotelu in preno─Źevanje.

2. dan: PRAGA / zajtrk

Po samopostre┼żnem zajtrku ogled velikanskega grajskega kompleksa Hrad─Źani, po Guinessovi knjigi rekordov najve─Źji grad na svetu, ter znamenite Zlate ulice. Za dopla─Źilo kri┼żarjenje po Vltavi s kosilom. Vrnitev v hotel in po─Źitek ter priprave za praznovanje. Za dopla─Źilo mo┼żnost silvestrske slavnostne ve─Źerje v hotelu. Neutrudljivi pa se boste mogo─Źe podali še v center na rajanje v vrve┼żu z glasbo, nastopi, programi, z bogato zalo┼żenimi stojnicami. Preno─Źevanje.

3. dan: PRAGA / zajtrk

Poznejši zajtrk ter nadaljevanje ogleda znamenitosti ve─Ź kot tiso─Ź let stare prestolnice, med drugim Karlov most, ki so ga zgradili leta 1367. Most je okrašen s kipi svetnikov, med njimi je tudi Sv. Janez Nepomuk, ki so ga prav s tega mostu vrgli v Vltavo. V starem mestu je najimenitnejši Staromestni trg s Staro mestno hišo in njeno astronomsko uro iz 15. stol., s spomenikom Jana Husa in z mnogimi drugimi pomembnimi pala─Źami in cerkvami. Vaclavske namesti, so kraj, kjer mestno srce najmo─Źneje utripa. Tu pod “ konjem” (Vaclavov spomenik) se dogovarjajo Pra┼żani za sestanek. Za dopla─Źilo priporo─Źamo ve─Źerjo v zna─Źilni praški pivnici z vr─Źem piva. Preno─Źevanje.

4. dan: PRAGA–BRNO–LJUBLJANA–(KP, NG) / zajtrk

Po zajtrku odhod proti Brnu. Kratek ogled starega mesta »srca Moravske«, kjer je ┼żivahna mešanica zgodovinskega okolja s sodobnim ┼żivljenjskim slogom, nad katerim se dviga trdnjava Špilberk, eden glavnih ozna─Źevalcev mesta. Nadaljevanje vo┼żnje proti domovini. Prihod v ve─Źernih urah.

*** Dokon─Źni razpored ogledov bo dolo─Źen na mestu samem, tako da bo program kar najbolje usklajen z vremenskimi razmerami in urniki za oglede.

Vendar pa zaradi tega ne bo okrnjena prvotna zamisel programa !***

CENA PO OSEBI OD: 329 €   /min. 45 udele┼żencev/      

CENA VKLJU─îUJE: avtobusni prevoz po programu, cestne pristojbine, 3 no─Źitve z zajtrki v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* v Pragi, ogledi po programu, odli─Źno slovensko vodenje, organizacija potovanja, DDV.

POPUSTI: 10 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

DOPLA─îILA OB PRIJAVI: dopla─Źilo za prevoz iz Nove Gorice 15€/oseba (obe smeri), obvezno dopla─Źilo pri udele┼żbi manj kot 45 oseb 30 EUR/osebo, kri┼żarjenje po Vltavi s kosilom 23,00 EUR/osebo, silvestrska ve─Źerja v hotelu 68,00 EUR/osebo, enoposteljna soba 150,00 EUR/osebo, ve─Źerja v zna─Źilni pivnici 20,00 EUR/osebo, zavarovanje rizika odpovedi, prijavnina.

DOPLA─îILA: vstopnine za ogled notranjosti Hrad─Źanov in Zlate ulice pribl. 13 EUR, ostale vstopnine po ┼żelji - pla─Źilo vodniku na poti, ter vse kar ni navedeno pod cena vklju─Źuje.

FM popust 20 EUR popusta na osebo za prijavo do 31. 10. 2018

OPOZORILO: Najmanjše število potnikov potrebno za izvedbo izleta je 45. udele┼żencev.

                          Za odhod iz NOVE GORICA minimalno 25 potnikov !

V primeru manjšega števila udele┼żencev si pridr┼żujemo pravico do ustreznega povišanja cene !

Ta spletna stran uporablja pi┼íkotke. Z obiskom in uporabo spletne strani sogla┼íate s pi┼íkotki.┬á DOVOLIM Ve─Ź informacij o pi┼íkotkih najdete tukaj.