Costa Mediterranea, 26.9.2018, 6 dni

Cena od: 630,00 EUR

“Predstavljajte si, kako zajtrkujete, jeste kosilo, večerjate, odkrivate Španijo in Francijo s kolegi podjetniki, direktorji in marketinškim gurujem Alešem Liscem.

Vse to za manj, kot bi plačali samo za tedensko bivanje v hotelu.”

Costa Mediterranea, 26.9.2018, 6 dni

DAN

                         DESTINACIJE

 

PRIHOD

ODHOD

26.9.

SAVONA

ITALIJA

 

17:00

27.9.

BARCELONA

ŠPANIJA

14:00

20:00

28.9.

PALMA DE MALLORCA

ŠPANIJA

08:00

18:00 

29.9.

Dan na morju

 

   

30.9.

MARSEILLE

FRANCIJA

08:00

17:00

1.10.

SAVONA

ITALIJA

09:00

 

 

 

NASTANITEV

FIRST MINUTE DO 15.3.

 

REDNA CENA

NOTRANJA KABINA CLASSIC

630 €

670 €

ZUNANJA KABINA Z OKNOM CLASSIC

720 €

760 €

ZUNANJA KABINA Z BALKONOM CLASSIC

760 €

800 €

3/4 OSEBA NA DODATNEM LEŽIŠČU - ODRASLI

339 €

339 €

3/4 OSEBA NA DODATNEM LEŽIŠČU - OTROCI DO 18. LETA

120 €

120 €

First minute cena velja za rezervacije do 15.3.

Minimalno število za izvedbo programa je 25 potnikov na osnovnem ležišču.

 

Kaj vas čaka na luksuzni križarki Costa Mediterranea?

Križarjenje, odlična hrana, druženje s kolegicami in kolegi podjetniki, izleti, seminarji in marketinško svetovanje. Vse to boste dobili za res neverjetno ceno.
Za ceno boljšega seminarja ali za ceno tedenskega bivanja v hotelu boste dobili veliko, veliko več. Izobraževanje, svetovanje, brainstorming, odlično hrano, izlete in razvedrilo na luksuzni križarki.

CENA VKLJUČUJE: 6-dnevno križarjenje po programu ladjo Costa Mediterranea, namestitev v kabini izbrane kategorije, pristaniške takse (120 €), razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki), gala večerjo, varstvo otrok od 3. leta dalje, vse zabavne prireditve in animacijo, predstave v gledališču, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, bazenov, jacuzzija in ležalnikov (na ladji), marketinška predavanja Lisac&Lisac*, slovenskega spremljevalca in informacije v slovenskem jeziku* (* pri min. 25 potnikih)

DOPLAČILO (v agenciji ali na ladji): napitnine v višini 50€/osebi. Otroci od 4. - 14. leta starosti plačajo 25 €, do 3. leta pa napitnin ne plačajo.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

- Premium kabine: boljša pozicija kabin, brezplačna dostava zajtrka v kabino, dvojne točke Costa Club, 10% popusta na rezervacijo naslednjega križarjenja v Premium kategoriji s Costa Cruises po redni ceni: - notranja kabina in kabina z balkonom 100 € po kabini, kabina z oknom 40 € po kabini

- povratni transfer do pristanišča iz Ljubljane 120 €

- Costino zavarovanje prtljage 7,30€ po osebi

- Fakultativni izleti na destinacijah

- Enoposteljna kabina na povpraševanje

- Paketi pijač: paket vode (13 l) 36 €, paket brezalkoholnih pijač medium (20 pijač) 65 €, paket brezalkoholnih pijač large (40 pijač) 110 €

- All inclusive paketi pijač*: Pranzo&Cena 85€ po osebi: vključuje neomejeno vino, pivo in brezalkoholne pijače na kozarec v času kosila in večerje postreženo v restavraciji (Doplačilo Pranzo&Cena za otroke 4-17 let je 56 €) Brindiamo Paket 127,5€ po osebi: neomejena konzumacija alkoholnih in brezalkoholnih pijač hišnih znamk na kozarec (voda, sokovi, vino, pivo, žgane pijače), razen koktajlov, pijač iz mini bara, vode v kabini in premium znamk pijač. Piu Gusto paket 142,5€ po osebi: vključuje dodatno še 34 koktajlov in mešanih pijač. Intenditore Paket 230 €: premium all inclusive paket vključuje tudi premium znamke pijače do vrednosti 9€, vodo v kabini in pijače iz mini bara. Za otroke od 4. -17. leta je doplačilo 85€ po osebi, paket pa vključuje brezalkoholne pijače na kozarec.

*pakete je mogoče naročiti za vse osebe, ki potujejo skupaj v kabini in željo sedeti skupaj pri večerji.

 

“Marketinško križarjenje z ekipo Lisac&Lisac je odlična priložnost, da si izprazniš glavo vsakodnevnih skrbi in opravkov in jo napolniš s svežimi tržnimi idejami. Neprecenljivo dodatno vrednost dobiš še v druženju in izmenjavi idej s podjetniki, ki imajo povsem drugo zgodbo kot ti, pa kljub temu razmišljajo zelo podobno. Vse skupaj je odlična kombinacija sproščujočega turističnega oddiha, učenja in mreženja.Vsekakor je to priložnost, ki bi jo bilo škoda spustiti.” – Branko Gantar, direktor Braintec d. o. o.

 

S križarjenja boste odšli polni odličnih vtisov pa tudi z marketinškimi in poslovnimi idejami, s katerimi boste v svojem poslu naredili dodatni korak pred konkurenco.

Cene 6-dnevnega križarjenja se začnejo pri 670 evrih na osebo. V ceno so vključeni vsi obroki, delavnice in marketinško svetovanje mag. Aleša Lisca.

Za odlične ideje potrebujete pravega mentorja, pravo družbo in primerno okolje. Vse to in še več boste doživeli na marketinškem križarjenju. Pomembno je tudi to, da boste prejeli račun za marketinški seminar na morju, ki ga lahko plačate iz svojega podjetja.

Pravi razlog, zakaj se nam morate pridružiti?
Predstavljate si teden razmišljanja o svojem poslu, debatiranja, druženja s podjetniki ob vseh obrokih. Že samo razgovori z drugimi udeleženci vam lahko prinesejo poslovne ideje in kotakte, vredne več deset ali sto tisoč evrov.

Poleg neformalnega networkinga smo za vas pripravili ekskluzivna predavanja in delavnice pod vodstvom mag. Aleša Lisca. Ampak tokrat boste dobili veliko več kot na običajnih Aleševih delavnicah in seminarjih. Aleš vam z ladje ne bo mogel pobegniti, vedno ga boste lahko pocukali za rokav in ga kaj vprašali.

Po tem križarjenju bo vaš telefon poln številk novih poslovnih stikov, saj se boste z večino udeležencev, če boste tako želeli, na koncu tikali. Vaša priložnost je tukaj! Marketinško križarjenje bo tudi v letu 2018 samo eno.

 

Glavna razlika med marketinškim križarjenjem in drugimi križarjenji?

– Ljudje, podjetniki, s katerimi se boste družili teden dni. Gre za izbrano družbo, za ljudi, ki razmišljajo podobno kot vi, saj so tudi sami uspešni podjetniki. Vse nas druži podjetniški duh in neustavljiva motivacija po uspehu.

Pridružite se nam na križarki COSTA MEDITERRANEA

Costa Mediterranea predstavlja italijansko eleganco, dodelano v detajlih z zgodovinskim pridihom. Znameniti portreti v galerijah, baročne prispodobe in freske krasijo ladjo in ji dajejo prav posebno vrednost. Kot zanimivost Costa Mediterranea v resnici predstavlja stil veličastnih Italijanskih palač iz 17. In 18. Stoletja. V restavraciji Argentieri boste lahko občudovali preko 143 umetniških kosov srebrnine. Enostavno je postati del prefinjenosti in aristokratskega duha na ladji. Postanite del posebnega potovanja tudi vi.

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.