RAZKOŠNI ODDIH ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE - UGODNO IN ZAGOTOVLJENO !

Cena od: 480,00 EUR

Prvomajska poezija + prevoz - zagotovljen skupinski odhod

Razkošni oddih za prvomajske praznike! Super ugodno in ekskluzivno.

Odhod  28.04.2018 DO 02.05.2018   5 dni PRVI DAN, 28.4.2018 LJUBLJANA - BENETKE

Odhod iz Ljubljane v jutranjih urah (prevoz vključen v ceno) in prihod v Benetke okoli 11 ure. Sledi vkrcanje na našo ladjo in slastno kosilo na zgornji palubi. Imeli bomo sproščeno popoldne na ladji. Odhod iz Benetk ob 18:00, ki ga je potrebno doživeti na odprti palubi, saj ladja pluje mimo trga Sv. Marka. Večerja na ladji ter veselo večerno druženje.

DRUGI DAN, 29.4.2018 - RAVENNA
Prihod v Ravenno ob 08:00 uri zjutraj ter pestra izbira za zajtrk. Možen fakultativni izlet v Ravenno ali samostojno raziskovanje mesta. Popoldan in večer na ladji ob uživanju pestre izbire glasbe, hrane in pijače ; )

TRETJI DAN 30.4.2018 - KOTOR
Leženo jutro na ladji, zajtrk in peš ogled starega mesta Kotor (ogled mesta v ceni!). Možen je tudi izlet v vas Njegoše na vrhu hriba (za doplačilo). Msc Poesia bo odplula ob 18 uri. Večerja in večerni program na ladji.

ČETRTI DAN 1.5.2018 - SPLIT
Prihod v mesto Split ob 08:00 uri zjutraj, zajtrk na ladji in možen izlet (za doplačilo) po Splitu z ogledom znamenitih Dioklecianovih kleti. Možno je tudi samostojno raziskovanje mesta. Odhod iz Splita ob 18:00 uri in zadnji večer na ladji.

PETI DAN 2.5.2018 - BENETKE - LJUBLJANA
Prihod v Benetke v jutranjih urah. Sledi vožnja z ladjico do centra Benetke, do trga Sv. Marka ter oglad glavnih znamenitosti mesta: Most Rialto, most vzdihljajev, Doževa palača... Možno doplačilo za ogled otokov Murano in Burano. Odhod iz Benetk v popoldanskih urah in prihod v Ljubljano v večernih urah.

CENE:

Notranja kabina bella: 480 € na osebo
Notranja kabina fantastica: 520 € na osebo
Kabina z oknom bella: 550 € na osebo
Kabina z oknom fantastica: 580 € na osebo
Kabina z balkonom bella: 620 € na osebo
Kabina z balkonom fantastica: 660 € na osebo

Cena za tretjo in četrto odraslo osebo: 430 € na osebo
Cena za otroke do 18 leta: 130 € na osebo

Cena vključuje:

križarjenje v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja), vso zabavno animacijo na ladji, vse predstave ter vstopnine, uporabo bazenov, masažnih bazenov, fitnesa, uporabo ležalnikov in brisač in pristaniške takse. Avtobusni prevoz z avtobusom višje turistične kategorije, slovensko vodenje po programu, voden ogled Kotorja, vožnja z ladjico ter voden ogled Benetk in organizacijo potovanja.

Slovenski vodnik vam bo podal vse splošne informacije, vam pomagal pri izbiri izletov na ladji ter vam izlete tudi prevajal v slovenski jezik, v kolikor bo dovolj prijavljenih potnikov na posamezni izlet. Izleta v Ravenii in Splitu sta za doplačilo.
**Slovenski predstavnik s strani Morja možnosti je prisoten ob prijavi vsaj 25 potnikov na odhod.

Možna doplačila: fakultativni izleti: Split, Ravenna, paketi pijač na ladji, zavarovanje rizika odpovedi

Napitnine:

Strošek napitnin za odrasle znaša 10 €/ dan in za otroke od 4-14 leta 5 EUR/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.